AlicyaLK
16:08, 09 kwi 2013

Witajcie,
z góry przepraszam, jeśli już gdzieś taki wątek się pojawił - niestety nie znalazłam
Już od dłuższego czasu śledzę Ogrodowisko, obserwuję te piękne ogrody, które prezentujecie - no dech w piersi zapierają dosłownie
Ja po remontach domu, ociepleniach itd. zostałam z klepiskiem dokoła domu, a potencjał mój ogród ma! jak każdy
Mam nadzieję, ż wkrótce uda mi się znaleźć chwilkę, aby założyć swój wątek i pokazać co jest, co planuję, a potem już postęp prac
póki co jednak szukam sprawdzonego miejsca, gdzie w okolicach Krakowa mogę kupić zdrowe, ładne rośliny w rozsądnej cenie. Mniej jestem nastawiona na drzewa - bo te remonty przetrwały
poszukuję ładnych sadzonek lawendy, traw ozdobnych, trzmieliny, różnego rodzaju pnącza. Pomóżcie proszę!
Żal byłoby mi zainwestować w ogród, a następnie połowę z tego stracić
Zresztą pewnie wszyscy mnie rozumiecie
Z góry dziękuję za pomoc - szybko muszę zabrać się do pracy, bow Krakowie jest już wiosennie
z góry przepraszam, jeśli już gdzieś taki wątek się pojawił - niestety nie znalazłam

Z góry dziękuję za pomoc - szybko muszę zabrać się do pracy, bow Krakowie jest już wiosennie