Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Spotkanie w ogrodzie u stóp klasztoru - lipiec 2013

Spotkanie w ogrodzie u stóp klasztoru - lipiec 2013

Bea 22:55, 29 lip 2013

Było wspaniale.

Bardzo wszystkim dziękuję, a szczególnie Gospodarzom.

Ogród cudowny, widać w nim ogromną miłość do roślin Alinki, ale i wiedzę o nich, co zrobiło na mnie

ogromne wrażenie.

Dziękuję i pozdrawiam to był bardzo fajny dzień.
rozajerycha 00:04, 30 lip 2013

alinak napisał(a)
Danusiu tylko ciebie nam brakowało .
ale to dzięki tobie nie mamy obaw żeby zapraszać do siebie znajomych z internetu . ty pierwsza pokazałaś nam że można się zaprzyjaźnić z całkiem obcymi osobami .
i ty pierwsza wpuściłaś do swojego ogrodu i domu nasze ogrodowisko i odbudowałaś w nas zaufanie do ludzi .

To prawda zwłaszcza ,że kwiaty można kraść bezkarnie ,a nawet trzeba )))))))))))))))))))
Pozdrawiam serdecznie Gospodynię i jej Gości
Madzenka 00:09, 30 lip 2013

Cały czas Was czytam i na bieżąco jestem. . Nie wpisuję się bo co mam naisać...że mnie nie było z Wami...
barbara_kraj... 00:31, 30 lip 2013

No właśnie, ja też musiałam z wyjazdu zrezygnować i teraz wszystko w kółko przeglądam.
ka1sia 00:47, 30 lip 2013

Alinko, dziękuję, dziękuję za przemiły dzień, za Twoje wielkie otwarte serducho, za możliwość poznania Twoich bliskich i za obejrzenie cudownego ogrodu, jaki stworzyliście Jesteście wspaniali!

Wam wszystkim, kochani, dziękuję za spotkanie, za uśmiechy i pogaduchy Dla takich chwil warto żyć!!! Pozdrawiam serdecznie
ka1sia 00:53, 30 lip 2013

zbigniew_gazda napisał(a)
Dajano bardzo miło było Ciebie poznać. Informacja dla wszystkich czytających. Nasza Dajana nie jest wcale a wcale taka nieśmiała. Pamiętasz zrobiłem fotkę i wyszłaś superowo. Jak Ogrodowisko ruszy na całego to ją wstawię. Pozdrawiam.

Rozbawiło mnie również poznanie Kasi. Miała przypiętą karteczkę i mówi :
" Ja jestem Ka jeden sia ". Kasiu pozdrawiam.

Zbysiu, a ja jestem szczęśliwa, że mogłam Was, Krysię i Ciebie uścisnąć
Ka jeden sia bardzo Was mocno pozdrawia
Pszczelarnia 10:55, 30 lip 2013

alinak napisał(a)
Danusiu tylko ciebie nam brakowało .
ale to dzięki tobie nie mamy obaw żeby zapraszać do siebie znajomych z internetu . ty pierwsza pokazałaś nam że można się zaprzyjaźnić z całkiem obcymi osobami .
i ty pierwsza wpuściłaś do swojego ogrodu i domu nasze ogrodowisko i odbudowałaś w nas zaufanie do ludzi .

eliza3 12:19, 30 lip 2013

Miałam być... nie byłam... (tak czasem bywa), ale z przyjemnością oglądam fotki i pozdrawiam gospodynię i wszystkich uczestników spotkania
Milka 12:46, 30 lip 2013

gierczusia napisał(a)
Aaaa.. I też żałuję ,że z przynajmniej połową z Was nie dałam rady porozmawiać osobiście.. Ale w sumie jeszcze nie umieram i zjazdów Ogrodowiska zamierzam jeszcze " troszku " zaliczyć .... Mam nadzieję ,że Wy również ... Buziaki dla Wszystkich ...

oj, Elu...uśmiałam się
Milka 12:47, 30 lip 2013

alinak napisał(a)
już wielokrotnie na spotkaniu padło zdanie że to fenomen socjologiczny ,że ludzie z netu kompletnie sobie nieznajomi spotykają się jak starzy przyjaciele i widząc się pierwszy raz mają sobie tyle do powiedzenia .
myślę że każde następne spotkanie będzie tylko lepsze .

ja mam właśnie taką nadzieję