Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Spotkanie w ogrodzie u stóp klasztoru - lipiec 2013

Spotkanie w ogrodzie u stóp klasztoru - lipiec 2013

Ewa 12:37, 29 lip 2013

...i ja kocham Alinkę i jej ekipę !!!!
Cudnie było wszystkich Was zobaczyć w uroczym ogrodzie Alinki
Alinko dziękujemy bardzo, bardzo
Bogdzia 12:43, 29 lip 2013

Gardenarium napisał(a)
Gify (ruszające się motylki) też nie są dobre, Michał coś wspominał że będzie musiał to blokować.

No to się dowiedziałam że nawet jak mnie nie ma to jestem winna że Ogrodowisko nie działa. Wiadomo że gify wstawiam tylko ja (Ania sporadycznie , zreszta wyjechała) . Ja ostatniego gifa wstawiłam w sobotę o godz 18, 03 u Danusi i miał 444kB to na pewno jest mniej niz ma niejedno zdjęcie, potem zrobiłam jeden wpis u siebie i od !8,16 w sobotę do teraz nie było mnie na forum i nie było mnie również w domu bo miałam w Warszawie uroczystośc rodzinną z powodu której zreszta nie mogłam byc u Alinki. Przykro mi ze mimo to zablokowałam forum. Gifów wiecej wstawiac nie bede a jeśli jeszcze czegoś mam nie wstawiac to proszę mnie powiadomoc.
Pszczelarnia 12:43, 29 lip 2013

Dla spotkania byłam gotowa zrobić wiele i zrobiłam. Jak Herkules uporałam się z wieloma zadaniami przed wyjazdem, pracując we własnej stajni Augiasza - nagrodą było spotkanie, widoki, krajobrazy i kolejne spotkanie w niezwykłym angielskim ogrodzie ..... . Ale to już kolejna opowieść.
Debra 12:47, 29 lip 2013

Bogdzia napisał(a)

No to się dowiedziałam że nawet jak mnie nie ma to jestem winna że Ogrodowisko nie działa. Wiadomo że gify wstawiam tylko ja (Ania sporadycznie , zreszta wyjechała) . Ja ostatniego gifa wstawiłam w sobotę o godz 18, 03 u Danusi i miał 444kB to na pewno jest mniej niz ma niejedno zdjęcie, potem zrobiłam jeden wpis u siebie i od !8,16 w sobotę do teraz nie było mnie na forum i nie było mnie również w domu bo miałam w Warszawie uroczystośc rodzinną z powodu której zreszta nie mogłam byc u Alinki. Przykro mi ze mimo to zablokowałam forum. Gifów wiecej wstawiac nie bede a jeśli jeszcze czegoś mam nie wstawiac to proszę mnie powiadomoc.

Bogdzia, nie żartuj, nie przejmuj się. Po pierwsze nie wiedziałaś, po drugie Danusia wcale nie napisała, ze to przez gify, a poza tym, to jak rozumiem trochę sobie żartujesz jednak
Milka 13:15, 29 lip 2013

czy aby nazbyt się nie przejmujemy
forum oblegane, Ten co forum nasze chroni na urlopie, też musi kiedyś odpocząć, a my też pogadamy i odpoczniemy, a na fotki i tak przylecimy
bo ogród Alinki wspaniały, jak i nasi wszyscy ogrodomaniacy
Pszczelarnia 13:16, 29 lip 2013

Wstawię zdjęcie jedno malutkie, żeby nam było łatwiej w środę wrócić do wspomnień:

grupa_trzyma... 13:18, 29 lip 2013

...i nastała taka niezręczna cisza...
Kondzio 13:20, 29 lip 2013

Gabriela 13:22, 29 lip 2013

Alina, piękne dzięki za przyjęcie, ogród, fantastyczną atmosferę, kłaniam się w pas gospodyni i rodzinie. Z kapeluszem w dłoni.
Ponieważ mamy tak blisko do siebie, nie wyobrażam sobie że mnie nie odwiedzisz jeszcze w te wakacje.
Dziękuję za towarzystwo już zaprzyjaźnionych, znajomych i nowopoznanych ogrodowiczan, czas spędzony z Wami na rozmowach wszelakich był wspaniały.
Ogród Aliny - cudowne rabaty, genialnie skomponowane, piękne drzewa, wszystko zrobiło na mnie duże wrażenie, bo żadne zdjęcia nie oddają jego topografii i przede wszystkim urody.
Nie mam żadnych zdjęć, bo nie zabrałam aparatu ze względu na jaskrawe słońce, a komórkę porzuciłam zaraz po wejściu, by wyjąć ją dopiero z domu po powrocie. Widziałam jednak że inni nie próżnowali i mam tutaj zdjęcia rabaty admirowanej najbardziej, bo i Ewa ją admirowała podobnie.
dajana 14:00, 29 lip 2013

Szkoda Gabrysiu ze cię nie poznałam wstydziłam sie podchodzic do kazdej i czytac etykietke z imieniem I tak bym nie widziała a zakładajac okulary przy tym osmieszyłabym sie zupełnie .Moze gdzies przy nastepnym spotkaniu będe bardziej osmielona . Bylo cudownie to fakt