Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

eda 09:13, 16 lis 2014

Iwk4 napisał(a)
Eda, witaj. Dziś nie miałam wiele czasu. Po południu na urodzinach u teściowej byliśmy i się zeszło do wieczora. Dzięki za odwiedziny, wpadaj częściej.
Masz gdzieś fotki perovskiej z różami ?

Witaj Iwonko to się pogościłaś pewnie smacznie było soboty są na to właśnie ja w domku siedzę lenka kicha trochę uciekłam do ogrodu jak się udało
Fotki nie mam bo późno przesadzałam niedawno i już po przesadzeniu nie było takiego efektu jak rosła przy cyprysie na wiosnę mam nasdzieje pędzie efekt
eda 09:19, 16 lis 2014

Iwk4 napisał(a)
Żeby było szybciej, obejrzałam twoją wizytówkę. Spodobała mi się żółta róża. Co to za odmiana? ja mam Berolinę. Namówiła mnie na nią pani w szkółce. Za nią właśnie ma być Miskant i Perovska, a przed nią lawenda i bukszpany.

Cieszę się na Twoje bieganie może coś tam podpowiesz Róża jest niezawodna już wiekowa sama nie pamiętam z kąd ją mam i zawsze mnie zachwyca muszę zobaczyć jaka jest twoja bo moja nn niestety jak twoja kwitnie to jest naj pierw ciemniejsza a później zmienia kolor? cudnie to sobie wymyśliłaś tylko musisz podpatrzeć wysokości miskant to chyba duży i pyrowska też sporo rośnie ja dałam za różami bo przy cyprysie przewracała się tak do góry poszła może zależy jaka ziemia
eda 09:22, 16 lis 2014

Bogdzia napisał(a)

Piękne widoki , ten kościól bardzo ładnie sie komponuje z Twoim ogrodem i nikt tak nie ma.Tylko te pojemniki na śmieci trochę zepsuły widok. Pozdrówka.

Dziękuję Bogdziu widok się zmieni jak eMuś zrobi mi przystanek koszowy na razie musi tu być bo to jest przy wieździe bramy buziaki miłej niedzielki
eda 09:27, 16 lis 2014

Ewkakonewka napisał(a)
Rewizyta Jakieś brylanty są?
Co tam dzisiaj działałaś?

Ewcia fotek niet siedzenie w domu nocha wycieranie Lenki i chyłkiem zwiałam do ogrodu i lawende kompostownikiem przykrywałam mam nadzieje że mój popiół dosyć się przeżarł ha ha
Dziś wyściubiłam nos do kotów jeszcze w szlafroku między oglądaniem Mai i Ani i zimno brrr dziś i w piecu dowaliłam bo wieje trochę trza się dogrzać a co u Cię? zaraz jajkownica z patelni będzie zapraszam z kiełbaską
eda 09:40, 16 lis 2014

Przyleciałam tak szybko i różankę wstawię znalazłam parę zdjęć ha ha może nazwę znajdziemy ?

eda 09:42, 16 lis 2014

eda 09:44, 16 lis 2014

Jak ja się rozbrykam ... a to rózanka jak powstawała

Tutaj przy ostatnim zdjęciu na końcu cyprysa była pyrowska widać ?
eda 09:47, 16 lis 2014

Tu jeszcze bez dosadzeń lawendy i pyrowskiej
lojalna_ 09:50, 16 lis 2014

eda napisał(a)
Przyleciałam tak szybko i różankę wstawię znalazłam parę zdjęć ha ha może nazwę znajdziemy ?

Ja Ci w nazwie nie pomoge ale te cuda chetnie poogladam wszystkie odcienie bananowego super
eda 10:02, 16 lis 2014

do wieczorka jak się uda dziewczynki Miłej niedzielki