Witam ponownie i nie wytrzymałam znalazłam moje bonzaj w młodosci , może podpowiecie mi co można by zrobić żeby niezepsuć tego bonzaj teraz a jakos upiększyć trochę duże rosnie boję się że jak tak zostawię to zajmie za dużo miejsca co wy na to czekam niecierpliwie na waszą pomoc kochani
witam z rana Hanusiu piękne niezapominajki wdzięczne to kwiatki prawda same dbają o siebie pozdrawiam Hanus powiedz proszę czy ten mój link jest już dobry?
Witaj Edytko No tez tak mam, ze z ogrodu nie chce się wyjśc a ta pora roku jest najpiekniejsza bo i duzo zapachów w ogrodzie Kwitną bzy i konwalie więc szczególnie wieczorem cudowny zapach unosi się wokół A drzewko przycinaj jeżeli nie chciesz zeby się za mocno rozrosło. Czy tam w oddali to masz taką piękna kokoryczkę?Pozdrawiam cieplutko
Dodany 14:24, 15 maj 2013
Hej Edytko ! Ależ u Ciebie kolorów jest się czemu przyglądać i z sekatorkiem trochę biegasz Super z Ciebie ogrodniczka i nie diwię się ze nie chcesz do domu iść Pozdrawiam serdecznie i witaj wsród zakręconych
Witam serdecznie dzięki za radę z drzewkiem muszę się za nie wziąć myslałam o przycięciu czubka kurcze nasadziłam dużo roslin i aż głupio niepamiętam wszystkich nazw czy ta kokoryczka to te liscie wysokie ja mówię na nią "przerosnięta konwalia Tak pięknie jest ,tak będzie aż zaczną się upały wtedy rosliny cierpią ale teraz jest pięknie u mnie zapachy kwiatów wieczorem i słychać żaby i ptaki z pobliskiego parku już zaniedbanego co prawda buźiaki pozdrawiam
Witam kochana narobiłam tyle zdjęć że nie mogłam się zdecydować które dodać czekam na Twoje kochana dzieło bardzo lubię do ciebie zaglądać dla mnie to jestes perfekt ja to dzikusek Natalus kwiatki dla CIEBIE