Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

Nati 21:26, 26 cze 2013

edyta_borkowska_kuchcik napisał(a)
cięcia i wywijasy jeszcze muszę dopracować po deszczu taki był tamaryszek różowy a tak teraz

hej a dlaczego tak wywinęłas tamaryszek co chcesz z niego uzyskać?
eda 01:22, 27 cze 2013

Nati napisał(a)

hej a dlaczego tak wywinęłas tamaryszek co chcesz z niego uzyskać?
Nati chcę żeby puscił górą wtedy od dołu wyrównam i będzie drzewko a tak to były witki i przewracały się
eda 01:24, 27 cze 2013

EPODLAS napisał(a)
Edytko, u nas też padało, cały dzień, a właściwie lało. Od jutra ma być lepiej. Rośliny dostały deszczu, będą rosły jak szalone.
tak Bożenko będziemy mieli busz i można sadzić
eda 01:24, 27 cze 2013

hanka_andrus napisał(a)
duble
piękna mmmmmmm
eda 01:26, 27 cze 2013

hanka_andrus napisał(a)
Po co pryskałaś lakierem? I bez tego były fajne!
a tak Haniu robię co roku i zbieram na zimę żeby zrobić efektowny bukiet a i tak zostaje bez niczego bo rozdaje robiąc bukiety imieninowe
Beata73 10:04, 27 cze 2013

Kiedy wy dziewczyny macie na to wszystko czas podziwiam!!!!
Edzia róże piękne, u mnie dopiero zaczynają kwitnąc, w ogóle wszystko tak jakoś opóźnione mam ...;(.
Kobietko podrzuć co zrobiłaś z tymi różami i te bukieciki zaintrygowały mnie ????? podziel się pomysłem
zuza12 13:34, 27 cze 2013

Witaj Edytko,
widzę, że Ty tez nie umiesz siedziec bezczynnie. Jak pada, to kwiatki malujesz. Dzisiaj wstapiło we mnie trochę optymizmu. Za oknem wyszło słońce i wszyscy wokół od razu jacyś tacy bardziej ludzcy.
Pozdrawiam
eda 15:43, 27 cze 2013

zuza12 napisał(a)
Witaj Edytko,
widzę, że Ty tez nie umiesz siedziec bezczynnie. Jak pada, to kwiatki malujesz. Dzisiaj wstapiło we mnie trochę optymizmu. Za oknem wyszło słońce i wszyscy wokół od razu jacyś tacy bardziej ludzcy.
Pozdrawiam
tak Zuziu jak wychodzi słońce to chce się żyć a jak ciemno to się nudzę chociaż robota jest ale to nie to dzisiaj zakończenie Lencia miała więc bukieciki wczoraj robiłam
eda 15:55, 27 cze 2013

Beata73 napisał(a)
Kiedy wy dziewczyny macie na to wszystko czas podziwiam!!!!
Edzia róże piękne, u mnie dopiero zaczynają kwitnąc, w ogóle wszystko tak jakoś opóźnione mam ...;(.
Kobietko podrzuć co zrobiłaś z tymi różami i te bukieciki zaintrygowały mnie ????? podziel się pomysłem
witaj Beatko też nie mamy czasu wszystko tak po wariacku imieniny w rodzinie i zakończenia roku przedszkolnego dzisiaj i jutro gimnazium także szał ale niedługo się wyspię albo nie a ten bukiet robiłam na imieniny tesciowej już byłam bo wyjeżdża a w sobotę do taty w poprzednią sobotę też u babci normalnie dosć ale już piszę ci o co chodzi robiłam bukietz róż i dodawałam czosnek ozdobny zawsze jak przekwitnie to go obcinam i później maluję lakierem do paznokci tak jak mi tam się podoba i już bukiety robię z tych kwiatów co mam i dodadki zbieram sobie wczesniej z bukietów hi hi i cos dokupię i tak tam wymyslam raz wyjdzie raz nie hi hi pozdrawiam serdecznie a to że u ciebie póżniej wszystko kwitnie to jeszcze lepiej u nas już nie będzie a u ciebie Beatko będziemy podziwiać buźiole lecą
hanka_andrus 17:33, 27 cze 2013

Coś z niczego! To popieram, nie sztuka wydawać kasę za kwiaty w kwiaciarni, skoro ma się własne w ogrodzie, to tylko inwencja do przystrojenia i już! Piękne bukieciki Tobie wyszły,i na pewno nie sztampowe!
Rosną Tobie dzieciaczki, a ten młodzik, to nawet już plac na wąsy ma pewnie! Gratuluję zakończenia gimnazjum.Gdzie teraz?