Kiedy wy dziewczyny macie na to wszystko czas podziwiam!!!!
Edzia róże piękne, u mnie dopiero zaczynają kwitnąc, w ogóle wszystko tak jakoś opóźnione mam ...;(.
Kobietko podrzuć co zrobiłaś z tymi różami i te bukieciki zaintrygowały mnie ????? podziel się pomysłem
Witaj Edytko,
widzę, że Ty tez nie umiesz siedziec bezczynnie. Jak pada, to kwiatki malujesz. Dzisiaj wstapiło we mnie trochę optymizmu. Za oknem wyszło słońce i wszyscy wokół od razu jacyś tacy bardziej ludzcy.
Pozdrawiam
tak Zuziu jak wychodzi słońce to chce się żyć a jak ciemno to się nudzę chociaż robota jest ale to nie to dzisiaj zakończenie Lencia miała więc bukieciki wczoraj robiłam
witaj Beatko też nie mamy czasu wszystko tak po wariacku imieniny w rodzinie i zakończenia roku przedszkolnego dzisiaj i jutro gimnazium także szał ale niedługo się wyspię albo nie a ten bukiet robiłam na imieniny tesciowej już byłam bo wyjeżdża a w sobotę do taty w poprzednią sobotę też u babci normalnie dosć ale już piszę ci o co chodzi robiłam bukietz róż i dodawałam czosnek ozdobny zawsze jak przekwitnie to go obcinam i później maluję lakierem do paznokci tak jak mi tam się podoba i już bukiety robię z tych kwiatów co mam i dodadki zbieram sobie wczesniej z bukietów hi hi i cos dokupię i tak tam wymyslam raz wyjdzie raz nie hi hi pozdrawiam serdecznie a to że u ciebie póżniej wszystko kwitnie to jeszcze lepiej u nas już nie będzie a u ciebie Beatko będziemy podziwiać buźiole lecą
Coś z niczego! To popieram, nie sztuka wydawać kasę za kwiaty w kwiaciarni, skoro ma się własne w ogrodzie, to tylko inwencja do przystrojenia i już! Piękne bukieciki Tobie wyszły,i na pewno nie sztampowe!
Rosną Tobie dzieciaczki, a ten młodzik, to nawet już plac na wąsy ma pewnie! Gratuluję zakończenia gimnazjum.Gdzie teraz?