U mnie róże dopiero kolor w pąku. a u Ciebie już pełnia urody!Pozdrawiam
Irenka Hania piękny dzień dziś robiłam wianek mamusia moja zaczęła a ja dokończyłam taki efekt wyszedł dziś sypiemy kwiatki nazbierałyśmy z Lenką co się dało taka dla niej była dawniej uciecha że znów się zebrałyśmy zaraz będziemy się stroić fotek nie będę robić ale jak się ustroi malucha może się uda Buziaki
Te kaliny w Przelewicach są obłędne! I rododendrony też. Japoński ogród - ciekawe klony z pogiętymi łodygami i drzewem chusteczkowym. Ale jest też dużo miejsc zaniedbanych. Też miałaś takie wrażenie? Trawa po pas, mogliby choć obkosić.
Hej Monia gdzie ty ? wpadasz jak szpieg a ja do ciebie niet i co ? powiedz mi tu zaraz co masz zamiar z tym zrobić kiedy wracasz ? łobuziaku przecież pięknie u Ciebie w ogrodzie powiem ci że nie zwracałam w Ogrodzie uwagi na takie sprawy bo oczy mi zasłoniły okazy, może też dlatego że wiem że tam zachodzą zmiany i pewnie wkrótce zmieni się na lepsze
A ja sie pochwale ze dzisiaj bylam w ogrodku Edytki i zwiedzialam go od poczatku do konca Jest duzy i piekny, z ciekawymi roslinami i...mieszkancami Wiecej nic nie powiem, niech Edytka na fotkach pokaze