Edytko, za pamięci- wytrzyj obiektyw, bo plamka na zdjęciach jest od paluszka.
Ogród się broni i chyba się wybronił. Ogólnie mrozowych strat nie widać. A w szczegółach, każdy ma jakieś trącone mrozem rośliny. U mnie hortki ogrodowe i pnąca dostały w dziób.
Grillowanie zaliczyłam, częściowo w ogrodzie, częściowo pod zadaszeniem. Trzeba było chować się od wiatru.
Ogród zwiedzałam nie swój, i powiem w sekrecie nie mogę wstydzić się swojego.
Dzięki Hanusia tą plamkę zobaczyłam dopiero na kompie melduję że załatwiłam ją
Jasne bo my dbamy inaczej haaa Każdy ma inny gust a teraz oprócz wiatru przychodzą deszcze jutro chwilę pracy i wieczorkiem mam gości do pojutrza także będziemy grilować w ogrodzie a siedzieć w domu buziaki i miłego majówkowania
Violcia Hanusia dobrze prawi to tawuła biała u mnie była by ładniejsza ale poobcinałam ja chyba na jesieni formowałam kulę jak się tego nie robi to gałązki tak ładnie opadają i pokryte są na całej długości białym kwiatem
tu masz Violcia zbliżenie z chyba 2015 tego
a tu jest druga która kwitnie chwilę jak te pierwsze przekwitną i ma takie malutkie różyczki ta poprzednia ma otwarte kwiatki ta różyczkowata jest delikatniejszym krzewem muszę po zimie zawsze sporo powycinać ale piękna jest...długo trwało wstawianie fotek bo szukałam na płytach z kompa szybciej wchodzą wybacz Violcia