Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

yolka 18:50, 10 maj 2017

Klocki z dziurkami super
eda 18:59, 10 maj 2017

gierczusia napisał(a)
Ja widzę ,że firanka z basenu ( cokolwiek to jest ) jest wielofunkcyjna
Świetne to hotele Ci wyszły
Może takie poidełko ?????

Hypertufę możesz farbować

Ale super piękne !!!
muszę pomyśleć jasne może się uda

Zobacz co z firanką zrobiłam na przymrozki jeszcze trzymam do jutra

sałata pikowana już sporawa

a tu truskawki z Lenką okryłyśmy teraz zrobiłam ala parawan z folii góry nie zakryłam ...niby nie zapowiadają na noc mam nadzieję ...

eda 19:01, 10 maj 2017

anabuko1 napisał(a)
Ale fajny domek dla owadów.
Ja mam łąki, las opodal, to bzyczków nie brakowało
pozdrówki zostawiam

Ana dzięki u mnie niby też park blisko ale przeciw robalom trza się zabezpieczyć ha ha buziaki
eda 19:04, 10 maj 2017

hanka_andrus napisał(a)
Ale się dzieje u Ciebie! Domki dla bzyków świetne, a kwiatki same się pchają przed obiektyw! Miłego wieczoru!

Hanusia dzięki wierciłam chłopakom dziury w brzuchu na te domki to mi zrobili
Kwiatki jak modelki
Buziaki
eda 19:32, 10 maj 2017

Joku napisał(a)

Bardzo ładna kompozycja. Jak się sprawuje epimedium? To bardzo ładna zadarniająca roślina. Też mam, ale o żółtych kwiatach. Tylko raz kwitło, bo na ogół marznie.
Zauważyłam że masz sporo ciekawostek w ogrodzie.

Jolcia dziękuję
Epimedium rzeczywiście lepiej rośnie pod grylem dachem właściwie i lubi wiosnę deszczową bez porównania .Poroznosiłam je w różnych miejscach w ogrodzie zobaczymy gdzie się jej spodoba mówisz że masz żółtą super nie widziałam jeszcze a liście ma takie same jak moje ? To z całą pewnością cieniolubna roślinka w ten sezon na prawdę się popisała jeszcze tak jak teraz do tej pory taka zdrowa nie była czyli lubi wilgoć
Ja to chyba mam specyficzne upodobania ha ha jak sroka i może dla tego uzbierało się różnosci nigdy nie szukałam roślin czy wybierałam pod kontem np koloru czy kształtu tak jakoś wpadają mi w oko i -Muszę to mieć - to chyba hasło programu haaa buziaki Jolcia
eda 19:40, 10 maj 2017

GorAna napisał(a)
Edytko, Twoje szafirki jakieś wielkie
U mnie też tulipany sponiewierane deszczem i zimnem

tak Aniu ? nie zwyczajne tylko może nogi maja długie no i te armeńskie to grube są tulipków szkoda gdyby nie deszcz postały by i cieszyły dłużej no cóż taka kolej prawda czekamy na następne kwiatuchy a będzie jeszcze na czym oko zawiesić dopiero się zaczyna czas radości naszej czekam na azalię TY ? Buziaki

to są te armeńskie a te zwykłe

eda 19:41, 10 maj 2017

yolka napisał(a)
Klocki z dziurkami super

Yolcia dzięki kochana czekałam bardzo na nie teraz czekam na montaż chłopaki zajęte i ciągle leje ale pracuję nad tym buziaki
eda 19:52, 10 maj 2017

a to ciachnie te do wazonu a jak pachnie czujecie ?

hanka_andrus 20:13, 10 maj 2017

Oczywiście! A jaki wazon śliczny! Coś mi on przypomina!
Basilikum 21:54, 10 maj 2017

epimedium z zoltymi kwiatkami dzis posadzilam kolo studni, to raczej cienista rabata

Klocki super, fajnie, ze wiercilas te dziury w brzuchu

a wogole to super u Ciebie. ja nie wpadlam na pomysl nakrycia truskawek i beda troche pozniej, pierwsze kwiatki zmarzly