Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

eda 20:16, 20 sie 2017

jazzy napisał(a)

Edzia, wszystko masz takie bujne, dorodne, pięknie kwitnące! Rozchodniki do zjedzenia Ciekawe zakątki, gdzie nie spojrzeć
Buziaki zostawiam!

Marcia dziękuję serdecznie wiesz teraz aura dla nich dobra choć róże nie bardzo ale reszta zadowolona ten zakątek trudny bardzo sucho tam i korzenie tujek nie pomagają ale paprotki i trawy chyba dają radę Buziaki

eda 20:20, 20 sie 2017

hanka_andrus napisał(a)
Po wycięciu części poległego sumaka ogród zyskał więcej światła! No i masz dokumentację na cały sezon, tak lubię!

Hanusia złapałam Cię pomiędzy moimi wypocinami haaa Masz rację więcej światła no i więcej komarów wiesz ja go podcinałam po kryjomu bo ciągle w głowę się waliłam jak wyrywałam zielsko e-Muś warczał no to teraz musiał piłę uruchomić haaa
Super że lubisz
hanka_andrus 20:55, 20 sie 2017

Wyrobiłaś się już z dożynkami? Kiedy u Was? Czy już były? Moje ogrodowe 26-tego czyli za tydzień.
eda 21:54, 20 sie 2017

ja dekoracje robię na 26 tego w gminie będą Czyli tak jak u Ciebie a jak to będzie u Ciebie ?
hanka_andrus 22:49, 20 sie 2017

Będzie konkurs na najładniejszy ogródek, i wystawa ogrodnicza z plonów, i będą dyplomy, i już dostałam bon dożynkowy na danie z cateringu. No i we własnym zakresie jakieś koszykowe delicje po sąsiedzku. Oby pogoda dopisała!
eda 22:56, 20 sie 2017

Oooooo to super organizacja bardzo fajnie tak razem się integrować trzymam kciuki za pogodę a ty Haniu trzymaj za mnie we wtorek ja goszczę u mnie świetlice z gminy robię ognisko i zabawy dla dzieci i zaprosiłam znajomego leśnika żeby coś opowiedział o swojej ciekawej pracy ...tak jeździmy przez całe wakacje po świetlicach i na koniec na mnie padło
an_tre 23:01, 20 sie 2017

Wspaniała sprawa, winszuję aktywności i radości z tego co robisz
macham radośnie w twoją stronę
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
hanka_andrus 23:03, 20 sie 2017

o to będę z Tobą myślami w ten wtorek! Uda się wszystko, bo Ty jesteś super organizatorka! Ognisko i dziecięce gry to Twój żywioł. No i mogłaś podpatrzeć przez lato czym inni się chwalą w swojej pracy!
Cały czas trzymam kciuki: jeden zagięty w żółwika, a drugi kciuk w górze!
hanka_andrus 20:36, 21 sie 2017

Jak u Ciebie dziś z pogodą? Bo u mnie cały dzień lało. I najgorzej, że i na jutro mam taką samą prognozę.
eda 21:03, 22 sie 2017

Udało się dziewczynki Ufff pogoda atmosfera no i wasze dobre myśli wszystko pomogło

Aniu dziękuję serdecznie za miłe słowa odmacham do Ciebie
Hanusia Kciuki wymyślne Twoje zadziałały pogoda wczoraj w ciapki ale z a to dziś rewelka tak jak miało być
Buziaki dla Was i odwiedzających mnie
ciekawy gość ,konkurencje zręcznościowe i ognicho