Marcia dziękuję serdecznie wiesz teraz aura dla nich dobra choć róże nie bardzo ale reszta zadowolona ten zakątek trudny bardzo sucho tam i korzenie tujek nie pomagają ale paprotki i trawy chyba dają radę Buziaki
Hanusia złapałam Cię pomiędzy moimi wypocinami haaa Masz rację więcej światła no i więcej komarów wiesz ja go podcinałam po kryjomu bo ciągle w głowę się waliłam jak wyrywałam zielsko e-Muś warczał no to teraz musiał piłę uruchomić haaa
Super że lubisz
Wyrobiłaś się już z dożynkami? Kiedy u Was? Czy już były? Moje ogrodowe 26-tego czyli za tydzień.
Będzie konkurs na najładniejszy ogródek, i wystawa ogrodnicza z plonów, i będą dyplomy, i już dostałam bon dożynkowy na danie z cateringu. No i we własnym zakresie jakieś koszykowe delicje po sąsiedzku. Oby pogoda dopisała!
Oooooo to super organizacja bardzo fajnie tak razem się integrować trzymam kciuki za pogodę a ty Haniu trzymaj za mnie we wtorek ja goszczę u mnie świetlice z gminy robię ognisko i zabawy dla dzieci i zaprosiłam znajomego leśnika żeby coś opowiedział o swojej ciekawej pracy ...tak jeździmy przez całe wakacje po świetlicach i na koniec na mnie padło
o to będę z Tobą myślami w ten wtorek! Uda się wszystko, bo Ty jesteś super organizatorka! Ognisko i dziecięce gry to Twój żywioł. No i mogłaś podpatrzeć przez lato czym inni się chwalą w swojej pracy!
Cały czas trzymam kciuki: jeden zagięty w żółwika, a drugi kciuk w górze!
Jak u Ciebie dziś z pogodą? Bo u mnie cały dzień lało. I najgorzej, że i na jutro mam taką samą prognozę.
Udało się dziewczynki Ufff pogoda atmosfera no i wasze dobre myśli wszystko pomogło
Aniu dziękuję serdecznie za miłe słowa odmacham do Ciebie
Hanusia Kciuki wymyślne Twoje zadziałały pogoda wczoraj w ciapki ale z a to dziś rewelka tak jak miało być
Buziaki dla Was i odwiedzających mnie
ciekawy gość ,konkurencje zręcznościowe i ognicho