Jaki miły gość w deszczowy piątek
cały dzień pada, nie mogę nic robić w ogrodzie a mam tyle jeszcze do zrobienia... w niedzielę jadę do wnuków więc co najmniej tydzień wypada, żeby tylko nie pomroziło
Jak zrobiła się słotna aura to wykorzystałam dynie do rozświetlenia ogrodu i nawet nie pomyślałam czy to będzie ze sobą współgrało, cieszę cię że w twoich oczach to wygląda dobrze
Tak Bożenko pada prawie nieprzerwanie od wczoraj, nie jest go jeszcze za dużo ale mnie chce się do ogrodu , ile można siedzieć w domu i segregować i układać fatałaszki
robiłam to powoli bez pośpiechu
ale muszę oddać mojemu ślubnemu sprawiedliwość, wywoził usuniętą darń, przywiózł, żwir na podsypkę i wymieszaną ziemię z kompostem na wypełnienie rabaty przy murku, tak, ze do końca sama tego nie robiłam
Tak, czy owak powstaje kamienny krąg
Aniu, ale pracy wykonaliście Ja też przy układaniu kamieni bardzo dużo negocjuję
Wtedy idzie w ruch ciężki sprzęt, bo mi się podobają coraz większe okazy, a takich u mnie nie brakuje
Pozdrawiam serdecznie
POdobają mi się takie murki u kogś, sama u siebie też bym chciała, ale już tylko na chciejstwie się skończy. Nie podołam, A Ciebie podziwiam! Siłaczko!