Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Piaskownia na zakręcie

Piaskownia na zakręcie

barbara_kraj... 18:30, 24 mar 2014

Ewo, czy ta wyjątkowo 'uprzejma' obsługa w tym u mnie Obi?
Nawet jeśli nie, to jakoś nie lubię tam na zakupy jeździć. Raz, że drogo, dwa - jak intruz się czuję.

Edytuję, bo teraz dojrzałam tę okrągłą liczbę - kwiatuszka załączam

malgorzata_s... 18:34, 24 mar 2014

Ewuś chyba miałaś pecha Poczytałam wszystko i współczuje Ja jak byłam w po buksiki w Tychach to miałam odwrotnieNajpierw chciałam fontannę kulki więc miły pan z obsługi wyjaśnił że to na razie ekspozycja i oni jeszcze nie mają, posprawdzał na komputerze czy w innych Obi już są i niestety nie znalazł Znalazłam więc to ciurkadełko co jest już zamontowane ze starą ceną o przeszło 100 zł niższą niż na wystawie ( zapomnieli zdjąć cenę wyprzedaży zimowej) i miły pan z obsługi na hasło mojego męża że za tą niższą cenę to bierze wypisał rabat. Później w innej alejce dojrzałam kartkę cebule wysprzedaż 3.99. Wybrałam piękne lilie pełne 7 szt. Na kasie wychodziło 9.99. Powiedziałam więc miłej pani kasjerce która na nasze dwa wózki z buksikami i fontanną mało z krzesła nie spadła coby wykasowała te lilie a ona że absolutnie jeśli ktoś kartkę napisał że po 3.99 to będą za tyle i wydzwoniła jakiegoś pana który znów rabat wypisał Szybko też kartkę zmieniałByłam przed samym zamknięciem po 20 więc też mogli być obrażeni czego tak późno chcę Moja konkluzja jest taka: wszystko zależy od chęci człowieka.
ewsyg 18:40, 24 mar 2014

barbara_krajewska napisał(a)
Ewo, czy ta wyjątkowo 'uprzejma' obsługa w tym u mnie Obi?
Nawet jeśli nie, to jakoś nie lubię tam na zakupy jeździć. Raz, że drogo, dwa - jak intruz się czuję.

nie Basiu, to Obi to w Dąbrowie Górniczej. W Częstochowie w Obi jeszcze nie byłam
ewsyg 18:43, 24 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ewuś chyba miałaś pecha Poczytałam wszystko i współczuje Ja jak byłam w po buksiki w Tychach to miałam odwrotnieNajpierw chciałam fontannę kulki więc miły pan z obsługi wyjaśnił że to na razie ekspozycja i oni jeszcze nie mają, posprawdzał na komputerze czy w innych Obi już są i niestety nie znalazł Znalazłam więc to ciurkadełko co jest już zamontowane ze starą ceną o przeszło 100 zł niższą niż na wystawie ( zapomnieli zdjąć cenę wyprzedaży zimowej) i miły pan z obsługi na hasło mojego męża że za tą niższą cenę to bierze wypisał rabat. Później w innej alejce dojrzałam kartkę cebule wysprzedaż 3.99. Wybrałam piękne lilie pełne 7 szt. Na kasie wychodziło 9.99. Powiedziałam więc miłej pani kasjerce która na nasze dwa wózki z buksikami i fontanną mało z krzesła nie spadła coby wykasowała te lilie a ona że absolutnie jeśli ktoś kartkę napisał że po 3.99 to będą za tyle i wydzwoniła jakiegoś pana który znów rabat wypisał Szybko też kartkę zmieniałByłam przed samym zamknięciem po 20 więc też mogli być obrażeni czego tak późno chcę Moja konkluzja jest taka: wszystko zależy od chęci człowieka.

Dokładnie tak jak piszesz to zależy od ludzi. Gdybym na początku trafiła na tą panią która była na końcu wyszłąbym z innymi odczuciami. To mnie nie zraziło do Obi.
malgorzata_s... 18:56, 24 mar 2014

ewsyg napisał(a)

Dokładnie tak jak piszesz to zależy od ludzi. Gdybym na początku trafiła na tą panią która była na końcu wyszłąbym z innymi odczuciami. To mnie nie zraziło do Obi.

Ja zawsze staram się tłumaczyć ludzi że zmęczeni że zły dzień mają itd. Niestety bardziej skutecznym działaniem jest ochrzan. ci co się awanturują zawsze dostaną to czego chcą Ja jednak nie potrafię

O 200 bym przegapiła Gratki

ewsyg 19:08, 24 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Ja zawsze staram się tłumaczyć ludzi że zmęczeni że zły dzień mają itd. Niestety bardziej skutecznym działaniem jest ochrzan. ci co się awanturują zawsze dostaną to czego chcą Ja jednak nie potrafię

Małgosiu, ja mam taka pracę, że żeby coś wyegzekwować ciągle musiałyby krzyczeć i ochrzaniać. Agresja budzi agresję więc nie tędy droga żeby na siebie krzyczeć i się awanturować. W pracy dążę do celu poprzez konsekwencję, opanowanie i tam też tak postępowałam. W pracy dorzucam jeszcze do tego poczucie humoru, czasami trzeba rozładować napiętą sytuację

Dziękuję za gratki.
kasiek 19:13, 24 mar 2014

Ewus gradki i prosze powiedz szybko gdzie stały żurawie?
ewsyg 19:16, 24 mar 2014

kasiek napisał(a)
Ewus gradki i prosze powiedz szybko gdzie stały żurawie?

Kasiu jeden był schowany między meblami ogrodowymi a drugi między roślinami.

a Ty pojedziesz po mnie do Dąbrowy Górniczej ?
kasiek 19:18, 24 mar 2014

a w którym obi byłaś przy wielickiej?
ewsyg 21:22, 24 mar 2014

kasiek napisał(a)
a w którym obi byłaś przy wielickiej?

Nie wiem jaka ulica. To jest przy centrum handlowym Pogoria