Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Piaskownia na zakręcie

Piaskownia na zakręcie

ewsyg 08:41, 25 mar 2014

Kindzia napisał(a)
Nie było w doniczkach...

Ewciu, gratki dwusetkowe

Dziękuję za gratki. Szkoda, że nie było tej Twojej wymarzonej róży
ewsyg 08:41, 25 mar 2014

Agania napisał(a)
Ewciu, to je też gratuluję dwuseteczki

Bardzo dziękuję. Te wiosenne poduszkowce są śliczne.
ewsyg 08:43, 25 mar 2014

Dzięki Wam moje ogrodowiskowe koleżanki zrobiło się w moim wątku kolorowo i wiosennie
Agania 09:03, 25 mar 2014

Ale miałyście przeżycia z tymi żurawiami, to ile czasu straciłyście w tym OBI, przy tych zakupach? Najgorzej jest, gdy towar jest na ekspozycji, a nie ma już na magazynie, ciężko jest wyjść ze sklepu z tym ostatnim ekspozycyjnym towarem, obsługa wtedy znika ze swoich stanowisk, ja kiedyś kupowałam świerki kłujące na wyprzedaży za 5zł, leżały przed sklepem, czekaliśmy prawie godzinę, ona odprawę, eM poszedł w końcu zapłacić, nikt nie przyszedł policzyć i sprawdzić ilość z rachunkiem, więc zapakowaliśmy świerki ile się zmieściło do auta i pojechaliśmy
iwonadm 09:28, 25 mar 2014

na 200
pozdrawiam ciepło, bo ciepła się przyda
ewsyg 09:35, 25 mar 2014

Agania napisał(a)
Ale miałyście przeżycia z tymi żurawiami, to ile czasu straciłyście w tym OBI, przy tych zakupach? Najgorzej jest, gdy towar jest na ekspozycji, a nie ma już na magazynie, ciężko jest wyjść ze sklepu z tym ostatnim ekspozycyjnym towarem, obsługa wtedy znika ze swoich stanowisk, ja kiedyś kupowałam świerki kłujące na wyprzedaży za 5zł, leżały przed sklepem, czekaliśmy prawie godzinę, ona odprawę, eM poszedł w końcu zapłacić, nikt nie przyszedł policzyć i sprawdzić ilość z rachunkiem, więc zapakowaliśmy świerki ile się zmieściło do auta i pojechaliśmy[/quote

Teraz to się z tego śmieję jak sobie przypomnę i uświadomię jak to musiało śmiesznie wyglądać. Jeden pan biegł za córką drugi za mną i krzyczeli żeby im ptaki oddać. Wtedy byłam trochę zła bo się nam spieszyło a to wszystko się przeciągało. Ci ludzie tylko tam pracują i zapewne jak mają braki na stanie to roślinki traktują jako towar, który uległ zniszczeniu. Odniosłam wrażenie, że nie zależy im czy coś sprzedadzą czy nie. Chyba mają stałe wynagrodzenie, więc lepiej niech im głowy nikt nie zawraca.
ewsyg 09:35, 25 mar 2014

iwonadm napisał(a)
na 200
pozdrawiam ciepło, bo ciepła się przyda
[/quote

Pięknie dziękuję
laurowisnia 09:55, 25 mar 2014

Ewo poczytałam o perypetiach sklepowych, w krakowskich obi, jest pod tym względem lepiej, ale ale mój ogród wzbogacił się również o jedną sztukę - mam pawia, choć sama go nie kupowałam, już się zastanawiam gdzie go postawię. Pozdrawiam - u nas bardzo zimno.
ewsyg 10:31, 25 mar 2014

laurowisnia napisał(a)
Ewo poczytałam o perypetiach sklepowych, w krakowskich obi, jest pod tym względem lepiej, ale ale mój ogród wzbogacił się również o jedną sztukę - mam pawia, choć sama go nie kupowałam, już się zastanawiam gdzie go postawię. Pozdrawiam - u nas bardzo zimno.

Agatko, jestem bardzo ciekawa jak wygląda paw, zapewne jest śliczny

U nas też zimno i mokro, ale to przecież marzec
ewsyg 14:13, 25 mar 2014

To dla wszystkich odwiedzających żeby milej się zrobiło w den deszczowy dzień