Cześć Ewo, Zaglądam do Twojej Piaskowni i faktycznie piachu masz więcej niż ja Ale też całkiem nieźle go ogarniasz, bo roślinki pięknie rosną . Duży szacun! I normalnie przestudiowałam cały Twój wątek, bo piszesz i pokazujesz mnóstwo rzeczy, które mnie akurat interesują, zwłaszcza te sposoby na sadzenie w piachu. Dotarłam i do róż, i do rododendronów i do drzewek. I powiem, że mój dołek pod hortensje kopałam na oko wielkościowo jak Ty. Więc mam nadzieję, że będzie rosła.
Bardzo mi się podoba, że masz u siebie tak kolorowo – i liliowce, i piwonie, i róże, i floksy i rododendrony (będę mam nadzieję sadzić u siebie w przyszłym roku)
No właśnie tu nawet sama podsumowałaś swoje roślinki. Bardzo fajny zestaw. O floksach to mam wrażenie mało się teraz pamięta, a one takie wdzięczne są. A jeżówki – u Ciebie istny raj dla motyli I w ogóle niektóre to cudne są! Już mi się oczka świecą!
I jeszcze muszę powiedzieć, że masz strasznie fajny las. I swoje grzybki nawet A zwierzęta pewno też przychodzą? Doczytałam o bażantach.
Pozdrawiam serdecznie, będę do Ciebie zaglądać i jeszcze dużo zdrówka życzę!
Ewciu o grzybkach czytam..achhhh .. Mus sie wybrać na grzybobranie ... Ciekawe czy cosik moj syn znajdzie , bo to on jest u nas " głównym grzybiarzem "... Buziam