KasiaM
08:37, 01 wrz 2019

W ogrodzie jeszcze pusto i smutno ☹️. Przy tarasie rośnie trochę bylin, ale to też będę chciała zmienić, dosadzając rośliny zimozielone i trawy. Jesteśmy właśnie po zmianie ogrodzenia. Przy płocie będę chciała posadzić drzewa i stworzyć rabaty, aby osłonić się od wzroku przechodniów. Dla mnie męką jest gleba. To sam piach. Pod każdą tują wykopywałam wielki dół i wsypywałam ziemię.
Bardziej podoba mi się styl nowoczesny, niż wiejskich luźnych ogrodów. Przed domem chciałabym mieć iglaka, np świerka, na którym mogłabym powiesić zimą lampki. Mój ogród to jeszcze czyste płótno, na którym chciałabym stworzyć wymarzony ogród dla całej rodziny.
Ogród z drugiej strony domu
Te dwa kikuty, są po sosnach, które nam się złamały podczas wichury. W najbliższych dniach będą usunięte.
Z boku domu.

I jeszcze nasz domek
Bardziej podoba mi się styl nowoczesny, niż wiejskich luźnych ogrodów. Przed domem chciałabym mieć iglaka, np świerka, na którym mogłabym powiesić zimą lampki. Mój ogród to jeszcze czyste płótno, na którym chciałabym stworzyć wymarzony ogród dla całej rodziny.

Ogród z drugiej strony domu

Te dwa kikuty, są po sosnach, które nam się złamały podczas wichury. W najbliższych dniach będą usunięte.

Z boku domu.

I jeszcze nasz domek