Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Luki 15:29, 04 sty 2014

eda napisał(a)
Łukaszku wszystkiego Naj naj lepszego na 2014 Rok Pozdrówka

Dziękuje bardzo za życzenia
AgnieszkaW 15:30, 04 sty 2014

Jaka imponująca wiedza na temat liliowców. Podałeś cenne wiadomości, wielu osobom się przydadzą. Pozdrawiam serdecznie Łukaszu
AlKa 15:30, 04 sty 2014

ładne, chyba wiem co zamówię. Marzy mi się otoczyć jabłoń liliowcami. Możesz polecić jakąś szkółkę w okolicach cz-wy, albo sklep internetowy
Ja poprzednie zamawiałam ze sprzedaży wysyłkowej i i lilie nie wyszły w ogóle a te liliowce już pisałam
Luki 15:42, 04 sty 2014

Agnieszko na temat liliowców robiłem swego czasu doktorat i coś w głowie zostało.
Również Pozdrawiam

Alka szkólek z liliowcami nie znam, a powiem nawet, że cięzko je gdzieś kupić w konkretnych odmianach, a na pewno w takich jak pokazałem. Kupuje u kolekcjonera, który sprzedaje swoje nawyżki i nie prowadzi żadnego sklepu, szczegóły na pw, ale wieczorkiem, bo teraz uciekam z domu
kasiek 21:18, 04 sty 2014

Wow dzieki, normalnie jakbym z biologiem rozmawiała, biore notes i odhaczam które chcę, dzięki!
Luki 22:24, 05 sty 2014

No i jak tu żyć Dostałem dzisiaj oferte na lile, nowy sezon się rozpoczyna. Pozostaje mi policzyć do 10 albo i do 100, wdech, wydech i powtarzać 'lilie są Ci niepotrzebne, i tak masz ich za dużo'
malgorzata_s... 22:48, 05 sty 2014

Luki napisał(a)
No i jak tu żyć Dostałem dzisiaj oferte na lile, nowy sezon się rozpoczyna. Pozostaje mi policzyć do 10 albo i do 100, wdech, wydech i powtarzać 'lilie są Ci niepotrzebne, i tak masz ich za dużo'

Luki rozumiem twój ból. Masz zamiar przerabiać ogród to daj w tym roku spokój. Może znajdziesz miejsce w przyszłym Pozdrawiam serdecznie, trzymaj się dzielnie
aniaib 23:55, 05 sty 2014

Witam się i od razu też poproszę o namiary na raj żurawkowy )
Pozdrawiam
aniaib 00:00, 06 sty 2014

Luki napisał(a)
Tak sie składa, że zazwyczaj marudze, ale jak tu być w dobrym nastroju gdy na tydzień przed świętami łapie się grype żołądkową i nigdzie się ruszyć nie można, a sił brak na większe prace...
Jeszcze na dodatek ominęło mnie już drugie seminarium i jestem w ...... lesie, a następna okazja na spotkanie z promotorem dopiero 9 stycznia. Prezentów wszystkich nie mam i już raczej mieć nie będę... ehh koniec mojego zrzędzenia.
W lepszych chwilach przynajmniej pomogłem przy pieczeniu ciastek, których w tym roku stanowczo za dużo, 5 rodzajów po kilka blach z każdego
Popełniłem jeszcze dwa wianki dla siostry i powiesiłem bombeczki w pokoju, na więcej już nie dam rady w przed tymi świętami.

Bombeczki w pokoju

mam pytanko - co prawda troszkę nie ogrodowiskowe - co to za panele na ścianie pod bombkami?
wianki śliczne
Domi 00:04, 06 sty 2014

Te bombki wyglądają świetnie! Super pomysł.