Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

inag 17:05, 26 maj 2016

Wiem, że marudzę ale zdjęcia jakieś by się jeszcze przydały
Lukasz2013 17:06, 26 maj 2016

O jak Luki dawaj focie
lindsay80 17:54, 26 maj 2016

dawno nic nie pisałam ale na bieżąco jestem.
Drzewa dorodne zakupiłeś, już pewnie glediczja daje żółtym po oczach, bardzo ładny ma pokrój, moja taka wąska jest.

Też czekam na nowe fotki.
Sebek 19:11, 26 maj 2016

Ta bylinówka to mistrzostwo Też będę napadać na insekty w poszukiwaniu czosnków jesienią
Madzenka 22:24, 26 maj 2016

Łukasz zapodawaj foty
Luki 00:32, 27 maj 2016

Pozwólcie, że skoszę trawnik bo wstyd z takimi widocznymi chwastami w trawniku i wielkimi wąsami

Zostawiam tylko moją żarówę i idę spać bo padam na twarz. Oczywiście tak ładnie odbija z tarasu za płotem... bez komentarza

Profesjonalne wiązanie drzew tymczasowe bo taśm parcianych znaleźć nie mogę by ładnie powiązać
pawel_snopek 07:47, 27 maj 2016

Idealnie się wpasowała pięknie wygląda Jeżeli mogę wiedzieć ile dałeś za nią ?? oczywiście na prv Pozdrawiam
08:35, 27 maj 2016
tez się na fotki załapałam )

gdzie kupujesz bodziszki?

ja mam kłopot z zakupem bodziszków ...zamówiłam z rozpaczy na alegro (3 podejście) ...bo zeszłorocze cudne wymarzły a wiosenne zamówienie pani mi anulowała z powodu braku bodziszków ...wczoraj zamówiłam metoda na siłe.

Luki 08:51, 27 maj 2016

Kasiu odważna jesteś jak chcesz skorzystać z moich pomysłów na kompozycje

Ilonko, Łukaszu, Marzenko zdjęcia dzisiaj jakieś zrobię na pewno

Edyto jestem z niej bardzo zadowolony bo ma bardzo fajnie wyprowadzoną koronę, miałem z 10 do wyboru i najlepsze jest to, że problem nie był z wyborem ładnej korony, ale prostym pniem bo większość miała bananowy kształt. Moja też nie ma idealnie prostego pnia, ale nie ma źle

Sebek ja nie tylko na insekty będę polował bo te czosnki najmniej mi się podobają bo szybko przekwitają. Mam takie, które kwitną prawie miesiąc i nie mają tych paskudnych zasychających liści, ale kto to wie jaka to odmiana. Dostałem je od teściowej siostry
Dzisiaj na bylinowej muszę stipę posadzić... o ile zdążę

Paweł pewnie, już piszę

Justynko na razie mam 3 bodziszki, himalajski, Renarda i Midnight Reiter, a kupuję tam gdzie trafię, a chce ich jeszcze dokupić bo szybko ruszają, ładnie kwitną, raz wystarczy ściąć i szybko odrastają by do końca sezonu zdobić.
frezja 08:58, 27 maj 2016

Luki napisał(a)

[b]Justynko
na razie mam 3 bodziszki, himalajski, Renarda i Midnight Reiter, a kupuję tam gdzie trafię, a chce ich jeszcze dokupić bo szybko ruszają, ładnie kwitną, raz wystarczy ściąć i szybko odrastają by do końca sezonu zdobić.

U mnie Kantabryjski "Cambridge" i Spesseart i nie wiedziałam, że należy przycinać. Pierwszy rok u mnie a ładne krzaczki. Kiedy to czynić...czy jak się pokładają czy jak.