Kasiu dziękuję bardzo

to mi nasłodziłaś.
Haniu dziękuję bardzo

Na niektórych kulach są pojedyncze komplety, ale też na dwa przypada jeden komplet, a lampki przechodzą po ziemi w niewidocznych miejscach co nie zmienia faktu, że na same buksy poszło 600 lampek.
Iwonko ja tam w konkursach udziału nie biorę. Lubie nowoczesne ozdoby, ale tylko na zdjęciach u siebie lubię tak tradycyjnie z przepychem i błyskiem, design na święta to dla mnie pomyłka, ale to tylko moje zdanie
Choinki powstały z mojej głupoty bo i tak ja nie miałem za nie płacić ale dla mnie to i tak było za drogo, a same choineczki wyszły mnie 10zł mają dokładnie 72,5cm wysokości
Agato w tym roku już kończe z ozdobami wszystkie pierdółki wyniosłem w kartonach i nastał w końcu porządek.
Lampki między kompletami zabezpieczam na połączeniu kawałkiem taśmy izolacyjnej, a na przedłużacze nakładam folie i przygniatam kamieniem tylko nie za szczelnie by to w środku nie parowało, w sumie to nigdy nic z lampkami się nie działo, a nie zawsze na to zwracałem uwagę.
Reniu zaraz będą ozdoby w moim pokoju już rozmieszczone, ale klimacik na podwórku też lubię
Asiu mnie to bardziej zastanawia po co Ci taka duża krowa

chociaż świnkę na ścianie już widziałem u kogoś w kuchni, opisana była gdzie jakie mięsko jest
Olu dziękuję bardzo
Gosiu ty wiesz, że na święta wyłącza mi się uwielbienie minimalizmu we wnętrzach

dziękuję.
Łukasz dziękuję bardzo