Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :) » Edycja postu

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Viola 21:29, 19 lis 2014

Podpisuj jakąś umowę na sprzedaż w dużej galerii handlowej bo szkoda Twojego talentu , albo lepiej sam sprzedaż wysyłkową rozpocznij. Zakupy świetne . Jakbym ja do domu takie tony świecidełek przyniosła to jeść bym przez tydzień nie dostała
leon60 22:06, 19 lis 2014

Cudne ale cóż innego można było się spodziewać
Ewa777 22:20, 19 lis 2014

Łukaszu, piękne są Twoje wianki Ciekawa jestem kolejnych prac. Przygotowujesz je do przystrojenia swojego domu, czy są to prezenty dla najbliższych i przyjaciół?
Luki 22:27, 19 lis 2014

Łukasz no nie wiem nic o tym nie słyszałem

Danusiu dziękuje, chyba nie ma osób, które nie lubią pochwał

Mileno sypią się jak szalone, cały w brokacie jestem. Zakupy były zbiorowe i jeszcze troszkę resztek z zeszłego roku zostało.
Jeżeli chodzi Ci o ten szaro biały wianek na krześle to dokładnie jest z korzeni zrobiony, ale nie podjąłbym się zrobienia takiego czegoś samodzielnie. W kwiaciarni u mnie chcą za taki podkład majątek, ale na giełdzie jak zobaczyłem za mniej niż polowe beż żadnego planu zabrałem...czeka na pomysł, będzie u mnie na stole.
Biało-srebrno-czerwone to moje ulubione i najchętniej tylko takie bym robił. Na pewno jutro taki będę robił.

Kasiu bardzo mi miło, wianek na razie ma 3 właścicieli... trwa wojna o niego Lubię taką kolorystykę, jest taka... tradycyjna i najbardziej kojarzy mi się z magią świąt

Gosiuchyba jednak nie

Alka mam sporo do zrobienia, w grudniu 3 uroczystości rodzinne, na święta zjeżdża się cała rodzina... jednym słowem młyn okropny. To też wcześnie zaczynam

Marto dziękuje Pokój bardzo pasuje do moich kokoszkowych upodobań ogrodowych co nie

Iwonko wszystko przyklejam klejem na ciepło z pistoletu... w sumie to nie wiem jak się to fachowo nazywa

Violu kto by mnie chciał
Ozdób jest sporo, ale na szczęście odkryłem giełdę... jak sobie pomyśle jak przepłacałem w kwiaciarniach.

Olu dziękuje ale zrobiłem jeszcze jeden i ten akurat wyszedł brzydki

Ewo dziękuje. Wianki dla siebie, do domu, dla siostry i rodziny, każdy ma jakieś zachcianki. Na choinkę najbardziej się rzucili, ale niestety nie mogę już nigdzie gałązek brzozy znaleźć.
Zielona 22:30, 19 lis 2014

No właśnie dzięki pokojowi zrozumiałam, że jednak równowaga w przyrodzie musi być...
baraga1904 23:02, 19 lis 2014

Jestem w szoku! Jakie wianki! Jaka choinka !
ale masz talent! Gratuluję
olaw 09:03, 20 lis 2014

Jestem pod wrażeniem twoich umiejętności!!!

Czekam z niecierpliwością na instruktarz wykonania choinki, mam wszystko co potrzeba ... gałązki brzozy są, chęci są
A co z tym winobluszczem ? bo u mnie go pod dostatkiem i przymierzam się do wycięcia na wiosnę...czyżby wianki z niego dało się pleść?

Jak byś mieszkał bliżej to bym poratowała gałązkami bo mam 3 duże brzozy
Viola 09:46, 20 lis 2014

Zielona napisał(a)
No właśnie dzięki pokojowi zrozumiałam, że jednak równowaga w przyrodzie musi być...

Też mam podobne spostrzeżenia
Katkak 10:41, 20 lis 2014

Luki napisał(a)
Co mi tam niech przygotowania ruszą już oficjalnie w końcu kolejna niedziela to już adwent.
Kilka zdjęć pstrykniętych z placu boju Na początku było czysto.

Później już troszkę gorzej, w sumie w rzeczywistości wygląda to o wiele gorzej.

Dotychczasowe efekty... na żywo jakoś bardziej mi się podobają

Wracam do pracy...eh świece się cały jak choinka

Jesteś moim bohaterem
popcorn 10:43, 20 lis 2014

wow! masz talent. pozdrawiam!