Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :) » Edycja postu

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Nallar 21:46, 11 mar 2015

Luki napisał(a)
Ewo to już wiem, gdzie jutro mam nie iść Ja muszę się teraz bardzo pilnować i nie kusić sam siebie

To jednak pomogłam.
Słonka życzę.
wojtas2101 23:07, 11 mar 2015

Luki napisał(a)
Jeszcze muszę się wyżalić

Pojechałem dzisiaj na giełde do Cz-wy i dawno się tak nie zbulwersowałem. Wybór doniczkowych, prymulek beznadziejny, ale to jest nic. Ja wiem, że giełdy skierowane są przedewszystkim do sprzedaży hurtowej, ale od tego są karteczki "Sprzedaż tylko hurtowa" lub "Detal +30%" ale jeden sklep do którego miałem całą listę co chce kupić na 2 wianki wystawił sobie wielkie żółte tabliczki przed wyjściem z napisem "STOP Detalisto zakaz wstępu" normalnie jak na psa .
Tyle z tego wyszło, że wianek zrobiłem jeden na dodatek beznadziejny i żadnych kwiatków na podwórku nie będzie.

Jedyny plus taki, że portfel zachował zawartość

Zgadza się prymulek jest mało ale cebulowych sporo. Karteczki nie wiedziałem, ciekawe który sklep coś takiego wywiesił. A ja dziś po Olsztynie biegałem.
Kindzia 08:30, 12 mar 2015

Powiem Ci, że piękne prymulki najtaniej u nas są w kwiaciarni przy cmentarzu...kupiłam po 5 zeta...
Bogdzia 17:15, 12 mar 2015

Czytam że juz wszystko w ogrodzie zrobiłes a ja prawie nic. Zazdrośc człowieka bierze.Pozdrówka.
Madzenka 22:39, 12 mar 2015

Kindzia napisał(a)
Powiem Ci, że piękne prymulki najtaniej u nas są w kwiaciarni przy cmentarzu...kupiłam po 5 zeta...

A ja na giełdzie za 1,66....
Ewik 22:41, 12 mar 2015

Madzenka napisał(a)

A ja na giełdzie za 1,66....

Zazdraszczam Wam takiej giełdy , u nas zbytniego wyboru nie ma, wiekszość przez net muszę , a to troche tak w ciemno .
Luki 23:15, 12 mar 2015

Ehhh coś mnie nie chcą rośliny w tym roku. Nie wiadomo co i jak, ale całe zamówienie od podstolca z all.. zniknęło i nie będzie wysłane. Piwonie, bodziszki... itd.
Aukcje się zakończyły i nie wiem gdzie teraz w takiej cenie coś kupie.

Ewo pewnie, że pomogłaś

Wojtku niestety giełda mnie zawiodła teraz się chyba będę musiał poświęcić i pojechać to Tych. W Olsztynie ostatnio byłem 2 latat temu

Kasiu to pomyśl sobie, że na giełdzie tyle samo chcieli za prymulki na dodatek większość żółtych pomarańczowych i czerwonych, a takie mnie nie interesują

Bogdziu to co mogłem zrobić do tej pory zrobiłem. Jak się znowu wypogodzi zacznie się kolejna tura prac

Marzenko drażnij tak człowieka ja chce rośliny, a one ode mnie uciekają.

Ewo no ja też będę się musiał najeździć, aby obsadzić nową rabatę, ale myślę, że wyprawa na wschód, zachód i centrum Polski przy okazji zaowocuje zakupami

Ucieka do papierów bo chyba będę musiał zarwać nockę
wojtas2101 15:14, 13 mar 2015

Nie byłem jeszcze na giełdzie w Tychach więc nie wiem jaki mają asortyment, trochę daleko.
Do Olsztyna też raczej nie jeżdżę byłem oglądać ogród znajomego który będę projektował.
Zaglądałeś do sklepu z nawadnianiem.
Edyta10 20:35, 14 mar 2015

Witaj Łuki, może masz jakiś pomysł na moją żurawkę? wrzuciłam na forum...
agatanowa 22:24, 15 mar 2015

Luki napisał(a)
...."STOP Detalisto zakaz wstępu" ....
Mam za to uchwycone pierwsze krokusiki:

niezle

to sie nazywa uchwycenie, piekne zdjecia, b. ladny kolor budyniowy