Bozga dziękuje

deszcz padał dwa razy i mam nadzieję, że jeszcze raz popada bo moje piaski już musiałem obficie podlewać.
Łukasz wiesz jakie są te prognozy, do piątku jeszcze wszystko się może zmienić na lepiej lub jeszcze gorzej.
Gosiu mam nadzieję, że deszcz w końcu wydobędzie kolory z liściastych bo kiepsko z nimi u mnie
Paweł ja wczoraj zaliczyłem dwugodzinne podlewanie bo było tak sucho, a nie wierzyłem że dzisiaj popada. Przynajmniej dzięki temu dokładniej jest nawodnione, ale wiem jaki to problem mieć suszę.
Kasiu bardzo mi się szafirki podobają byłyby idealne gdyby pieski nie załatwiły jednej kępki w środku przez co jest dziura, ale i tak kwiatuchy ogromnie cieszą. Wiosenna burza jest zbawienna dla ogrodu, jak zatrzęsie to wszystko w postrachu zaczyna rosnąć
Agato południe miałem na myśli okolice Bielska, tam jest mnóstwo szkółek trzeba poszukać. Wiem, że Gosia z ciociogrodu kupowała 1,5 metrowe chyba za 40zł.
Wpisz sobie Kulas Częstochowa w wyszukiwarce, oni mają jedną stronę dla wszystkich punktów sprzedaży