Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :) » Edycja postu

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

admete 07:22, 24 maj 2015

Uwielbiam Twoją pstrokaciznę
Jest bajkowo i energetyzująco!!!!

Nowa rabata będzie świetna a jeszcze w tym roku powinien się zrobić mały busz , mnie moje sadzonki bylinowe kupione i wsadzone w tym roku już zaskakują wielkością

Pozdrowionka zostawiam i miłej niedzieli życzę
popcorn 07:56, 24 maj 2015

ana_art 08:38, 24 maj 2015

ale zachęta miałeś świetne światło do zdjęć więc to będzie prawdziwa uczta dla oczu!
zapomniałam poprosić Cię o namiar na te zakupy internetowe do tego ogrodniczego o którym rozmawialiśmy
Nikita 08:55, 24 maj 2015

Łukasz, fajnie że mogliśmy się znowu spotkać. Ogród Bogdzi jak zwykle REWELACYJNY i FASCYNUJĄCY!
Buziaki przesyłam i proszę o zdjęcie w moim wątku (z mokrymi majtkami na trawniku) Pa pa
bdan 10:56, 24 maj 2015

Łukasz gratulacje na 600 stronek. No i na zdjęcia czekam, na pewno było fajnie. Poopisuj trochę kto jest na zdjęciach
wojtas2101 10:58, 24 maj 2015

Taką hostę dzisiaj przygarnąłem, a jeszcze 3 się do mnie uśmiechały, i chyba po nie wrócę, chociaż nie mam na nie miejsca... chyba jednak wywalę przywrotniki z hostowiska

I samo hostowisko, trudne dzisiaj to uchwycenia

Łukaszu,
Piękna ta hosta, co to za odmiana, kupiłeś w Bylinowym.
Luki 11:31, 24 maj 2015

Agnieszko już bardzo polubiłem swój kolorowy busz pstrokacizna z czasem troszkę się uspokoi, ale i tak mi nie przeszkadza. Rabata w jednej części na pewno troszkę się wypełni bo kupiłem ładne i bardzo duże sadzonki i co najważniejsze w przystępnej cenie Róże dostałem kiepskie i w tym roku szału na pewno nie zrobią, ale i tak liczę na całą rabatę w przyszłym roku, a za dwa lata wszystko będę musiał na pewno rozsadzać

Ana muszę powiedzieć, że o wiele lepiej robi się zdjęcia rodkom w słońcu, o mój aparat ni radzi sobie z tak jaskrawymi kolorami, ale sporo zdjęć się udało. Zaraz biorę się za wybieranie i wklejani
Namiar podam na pw

Magda oj ogród Bogdzi to istny raj, a w tym roku z szczególną uwagą szukałem innych roślin niż Rodki i stwierdzam, że jest ich mnóstwo i Bogdzia zdecydowanie nam skąpi zdjęć Zdjęcie oczywiście wkleję

Danusiu dziękuje postaram się poopisywać zdjęcia, ale było dużo nowych twarzy i niestety nie wszystkich zapamiętałem, ale Bogdzia musi opisać zdjęcie grupowe bo sam chciałbym odwiedzić wszystkie wątki

Wojtku szukam karteczki z nazwą i zgubiłem, pamiętam tylko że pierwsza literka to C ma bardzo fajne sztywne liście, ale kupiłem ją w Bylinowym i mają też kilka innych nowych odmian po które z resztą muszę się wybrać bo dwie bardzo mi się podobały
malgorzata_s... 11:40, 24 maj 2015

Łukasz znowu miałeś cudne widoki Bogdzine okazję zobaczyć Czekam na fotki
Cmokam
gierczusia 13:22, 24 maj 2015

Łukasz miło było Cię poznać za towarzystwo w trakcie drogi dziękujemy i mamy nadzieję ,że się zbytnio nie wynudziłeś...cieżko mi się w aucie gadało , bo ledwo skrętu szyi nie dostałam

Pozdrowionka

Ps. Noo i oczywiście gratki z okazji 6 stówek
wojtas2101 15:15, 24 maj 2015

Łukaszu,
Czyli mają więcej odmian niż na stronie.