Karolino chwasty mi nie straszne kory na bylinówce nie chce bo tylko z nią problemy, w przyszłym roku i tak ziemi nie będzie widać , a planuje ściółkować od wiosny kompostem. No i tak nawiasem nie uśmiecha mi się kupować 30 worków kory bo tyle mi wyszło z obliczeń, a wolę sobie roślinki kupić
Ewo to mi miło, że mnie odwiedziłaś, 2 lata na forum i byłaś moim 3 gościem i za mnóstwo przywrotnika ogromnie dziękuje
Tą bylinke to znam i nawet chyba widziałem gdzieś inne kolory
Ale tego kwiecia masz, a bylinówka super się zapowiada.
Widzę, że kocimiętka i szałwie u ciebie ładnie rosną - u mnie kocimiętka słabo kwitnie i się pokłada strasznie a szałwia jakoś stoi w miejscu i się za bardzo rozrastać nie chce. W jakiej glebie je sadziłeś..? Swoim dałam miks żyznej gleby gliniastej (taka była) i piasku niekwaśnego (dosypałam). Taka dość luźna teraz jest ta gleba, ale może wciąż za żyzna..?
Milan mi się podoba - między innymi za to że jest taka pocukrzona, ale u mnie jest dość drobna i nie wiem czy to wina marnej sadzonki czy cecha odmiany.
Resztę idę sobie wygoglować
Jeśli dobrze pamiętam to część fioletowych masz przy rabatce z bukszpanami...
dasz jakieś zdjątko z opisem która jest która bo w necie to często zdjęcia są podrasowane...
Wiem, że nieczasowy jesteś, ale może w długi weekend znajdziesz chwilkę? plisss..
Z jarmarkiem przesadzasz jest git. Skoro założyłeś, że Twój ogród ma byś kolorowy to niech taki będzie Bardzo mi się podobają Twoje energetyczne zdjęcia