Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :) » Edycja postu

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

ewsyg 22:16, 01 lip 2015

Bardzo ładnie ci wszystko wyszło i masz kolorowo, tak energetycznie.
nicol21 22:42, 02 lip 2015

Ja cierpliwie poczekam aż się naukowo obrobisz i pokażesz coś niecoś z Twoich widoków.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Bogdzia 23:06, 02 lip 2015

Trzymam kciuki . Do kiedy mam trzymac???
Luki 23:12, 02 lip 2015

Reniu byłem, napisałem

Teresko bardzo mi miło Początek wątku jest już baaardzo nieaktualny bo praktycznie wszystko się zmieniło, a liczba roślin podwoiła więc szkoda marnować czas

Ewo dziękuje jest jeszcze kilka miejsc, które mnie irytuje, ale jestem na drodze do ich zmian, aby było nadal kolorowo, ale bardziej uporządkowanie

Ewelino najgorsze czyli oddanie pracy i jej zatwierdzenie zakończyło się bardzo pomyślnie. Zdjęcia czas zacząć robić bo zaczyna się festiwal kwiatów, mnóstwo kwiatów na dniach zakwitnie, ale najpierw trzeba ogarnąć zaniedbany ogród bo oczywiście nikt z domowników nawet nic nie podlał w czasie kiedy siedziałem zamknięty w pokoju...

Dzisiaj był dobry dzień mimo kilku problemów, po powrocie skosiłem sobie trawnik podlałem to co padało i jutro trzeba troszkę porządków zrobić i posadzić kilka roślin mimo upałów, ale w doniczkach trudniej mi utrzymać wilgotność podłoża.
Jutro będzie dużo pracy, trzeba się zaopatrzyć w mocny filtr bo mnie zapewne przy węgli, ale woda w basenie ma 26 stopni, więc będzie się gdzie ochłodzić
Luki 23:13, 02 lip 2015

Bogdziu w przyszły piątek bardzo się przydadzą, praca zatwierdzona więc została tylko obrona
Bogdzia 23:24, 02 lip 2015

Luki napisał(a)
Bogdziu w przyszły piątek bardzo się przydadzą, praca zatwierdzona więc została tylko obrona

Czyli dzień przed Pechcinem , nie zapomnę. a w Pęchcinie też miałes byc to bedzie co świętowac
rozark 11:17, 03 lip 2015

Luki napisał(a)
Reniu byłem, napisałem

dzięki wielkie

trzymam kciuki
Luki 08:32, 04 lip 2015

Bogdziu i Reniu bardzo (nie)dziękuje żeby nie zapeszać
No i nie wiem czy będę w Pęchcinie, chyba raczej nie...
Kuba 08:36, 04 lip 2015

czytam że nie masz czasu na odpoczynek trzymam kciuki za realizację planów
Luki 08:38, 04 lip 2015

Coś mi się wydaje, że dawno zdjęć nie było
Teraz będę zasypywał zdjęciami bo ciągle coś nowego zakwita.
Zdjęcia w słońcu więc różnie wyszły

Liliowce chyba nie będą w tym roku u mnie zbyt ładne, strasznie je zaniedbałem z braku czasu.

Te lilie przenoszę na bylinową

Jedyna lilia która się zgadza z jesiennego zamówienia w Benexie...

Przerywnik