Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

leon60 11:12, 22 gru 2016

Madzenka napisał(a)
Pięknie miedż z czarnym konweniuje, niesamowite polaczenie !

Hi hi teraz łyse choinki będziemy stawiać

Skad ja znam te miedziane świeczniki ?

Marzenko świeczniki z h&m
leon60 11:13, 22 gru 2016

Luki napisał(a)
No Ola świetne dekoracje, musnięcie igłami sosenki perfekcyjne, a wianek z modrzewia zachwyca, a po wyjęciu gwiazdki może być całoroczny ale wybacz sympatii do choinki nie mam, całkiem nie moja bajka ale podziwiam za odwagę.

Wianek na pewno powisi dłużej też mi się podoba a jego wykonanie zajęło dosłownie 15 minut
Choinka hmmm jest inna to fakt ale czasem zmiana jest potrzebna

nawigatorka napisał(a)
Olka jest moc!
Wianek z modrzewia uroczy.na bazie drucianej jak mój rogowy. Rogi zresztą u Ciebie też fajnie wyszły na cegłę no i ta choinka....Brawo.trochr jej zazdroszczę

Asiu czekam na łysola u Ciebie za rok rogi lubię i powiszą dłużej

nawigatorka napisał(a)
A i renifery do zegara jak ulał pasuja

idealnie

Iwk4 napisał(a)
Ozdoby śliczne. Konsekwentnie. Biel, czerń, miedź. Bardzo mi się podoba.
Choinkę wolę tradycyjną. Choć kto wie, czy nie będziesz Olu prekursorem nowego trendy eko: łysa ... , z odzysku

Ja też wolę tradycyjną a ta jest całkiem przypadkowo Po godzinie łażenia po lesie gdzie nogi tańcowały jak chciały przez marznący deszcz i skostniałe ręce bo był okrutny ziąb wzięliśmy co było pod ręką, a pojechaliśmy po gęstą zieloną sosenkę Nie ma tego złego ta fajnie u nas pasuje, nie trzeba podlewać i na pewno się nie osypie Chyba nawet będzie mi ją żal wynosić
leon60 11:14, 22 gru 2016

Margerytka40 napisał(a)
Fajnie wygląda ta łysa choinka . Wszystkie dekoracje świetne . Bardzo podobają mi się małe choineczki

choineczki to mają już chyba z 6 lat eM je robił teraz jest ich pełno wszędzie w różnych wersjach ale nadal je lubię
leon60 11:14, 22 gru 2016

siakowa napisał(a)
Ola jak dla mnie najładniejsze ozdoby na O. Ale trafiłam wchodząc

ivo napisał(a)
Olka potwierdzam najładniejsze ozdoby na całym o. Jestem pod wrażeniem.

Jestem mega zaskoczona dziękuję !
W tajemnicy powiem, że mało się starałam jak zwykle wykorzystałam to co miałam pod ręką bez zbędnych wydatków. Przemalowałam stare fioletowe bombki na czarno, kupiłam tylko miedziane bombki za całe 12zł i miedziany drut, rogi od teściowej a reszta dary natury

leon60 11:15, 22 gru 2016

malkul napisał(a)
wspaniale Olu, rzekłabym nawet (brzydko rzec ujmując) :zjebiście

u nas bez szans przy dzieciach w łysa alachoiką ale jak tylko z domu pójdą w świat własną drogą to jak najbardziej

Usłyszeć od Ciebie ''zajebiście' to mega komplement dziękuję Gosiu !

malkul napisał(a)
ten wianek mam w pionach juz od zesżłego roku miałam apetyt go zrobić ale moja mama nie mogła sobie przypomnieć gdzie widziała u nas modrzewia cobym mogła iść po gałązkę.
I dziś rano byłam na policji jako świadek w sprawie NFZ i czekając patrzę za okno a tam spokojnie sobie rośnie taki właśnie modrzew

W mojej najbliższej okolicy też problem z ładnymi modrzewiami a szyszki jak już mają to bardzo wysoko.. te na wianku prawie z rezerwatu przyrody
Magda70 13:32, 22 gru 2016

No ta...nie ma to jak dobić leżącego czadu dałaś kobieto.

U mnie w pracy gałązka modrzewiowa ubrana jest i robi za choinkę
Pszczelarnia 13:46, 22 gru 2016

leon60 napisał(a)
nie planowana łysa choinka

odlotowa . .
nawigatorka 13:49, 22 gru 2016

malkul napisał(a)
ten wianek mam w pionach juz od zesżłego roku miałam apetyt go zrobić ale moja mama nie mogła sobie przypomnieć gdzie widziała u nas modrzewia cobym mogła iść po gałązkę.
I dziś rano byłam na policji jako świadek w sprawie NFZ i czekając patrzę za okno a tam spokojnie sobie rośnie taki właśnie modrzew
ja mam cały las.zapraszam niezwykły jest las modrzewiowy.i często go ograbiac.tez chciałam zrobić na bramę ale z modrzewia ale mam go i tak dużo