Olu podczytuje Twoj watek juz od jakiegos czasu. Szczerze to... przesledziłam cala rewolucje z nim zwiazana. Jesetm pelna podziwu dla Ciebie... skad wiesz co gdzie sadzic aby otrzymac taki efekt??? ja nie mam takiej smykalki... sama tez od roku mam kawalek swojego ogrodu i cos tam sadze jednak daleko mi do osiagniecia jakiegos planu.. nawet nie bede porownywac...
postanowilam jednak sie tutaj zarejestrowac i moze troszeczke podpytac.... moze ktoras z Was mi podpowie bo sama nie dam rady osiagnoac niczego ciekawego...
Twoja wiedza na temat odmian traw jest ogromna dlatego chcialabym sie Ciebie spytac jaka trawke posadzic pod wykuszem ...powinna siegac max do kolana, fajnie byloby gdyby miala wyzsze klosy a najlepiej zeby jeszcze sie na jesien przebarwiala.
Przepraszam za zasmiecanie.... ale ciezko sie przebic tutaj bez naprawde pieknego ogrodu lub ciekawego projektu pozdrawiam
Niestety odległość spora Przez paskudną pogodę też wychodzę do niego coraz rzadziej i wcale nie jest mi z tym dobrze... wiosna nie ciekawa , lato takie sobie a teraz jesień bez komentarza ehhh
Beni Kaze nadal zielona
Aniu dzięki za miłe słowa. Plan był ale w trakcie realizacji się zmienił i tak praktycznie do teraz cały czas coś się zmienia i udoskonala
Nie czuję się żadną ekspertką od traw, praktycznie wszystkie mam raptem od czterech sezonów, obserwuję, wymieniam i stąd jakieś tam doświadczenia. Ciężko doradzać nie znając ogrodu i choć ciut właściciela. Proponuję założyć własny wątek najlepiej w dziale projektowanie, tak będzie łatwiej i na pewno wiele osób pomoże. Idzie zima i będzie więcej czasu na myślenie i projektowanie.
Przejrzyj sobie niskie odmiany molinii, rozplenice, śmiałki może coś Ci się spodoba