Olu. Mam jeszcze pytanie. Przed płotem sadziłaś irgę w szmacie. Jesteś z tego zadowolona? Mam 30 m bieżących przedpłocia. Zaczęłam już sadzić i jestem załamana - nie wiem czy dam radę to wszystko plewić.
Widzę, że przedpłocia ostatnio na tablicy, ja też się boję tego plewienia...mam nadzieję, że jak dobrze odchwaszczę teren i grubo przykryje korą, to jakos dam radę.
Ja mam przedpłocia ponad 70mb nie wyobrażam sobie plewienia gdzie w koło łąki niekoszone i wszystko sieje się jak głupie. W dodatku do rowu nie da się wejść kiedy się chce, wiosną np ciągle jest mokro a jak nie mam tam prawie poziomu, wszystko pochyłe, robota głupiego.... Położyłam szmatę i jak widać irga ma się dobrze ja nie mam roboty a eM zadowolony bo kosi tylko jedno pobocze
U mnie niestety kora nie wchodziła w grę, po pierwszym deszczu wszystko byłoby zmyte. Poziomu mam ok pół metra reszta spadek, w niektórych miejscach w ogóle nie ma poziomu. W planach są betonowe koryta ale na mój metraż cena zabójcza a samemu nie ma czasu robić przynajmniej na razie