Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

malgorzata_s... 17:45, 22 mar 2014

Madżen już teraz kumam o co chodziło z półkolem i cyckiem ale za późno zajrzałam a teraz to by mnie obili za nowego pomysła Mój Em cycka broni bo twierdzi że tam pasuje. Może następny raz jak miejsca mi braknie to zrobię księżyc Zaglądnij może nie jest tak źle teraz jak linijki proste No i żwirek będzie nowy jak już wszystko posadzę. Dzięki że jesteś zawsze Całuski
Gabrysia_ 19:45, 22 mar 2014

A gdzie som zdjęcia ja się pytam???
JoannA 19:48, 22 mar 2014

Ja też czekam na fotki
Miałam dzisiaj kupić abrowca, a wróciłam do domu z klonem Crimson Sentry.
Marzenko, a możesz mi podać namiary na priv na te ambrowce?
pozdrawiam
Madzenka 19:55, 22 mar 2014

Już będą zdjęcia. Tylko padłam.... i nawet nie miałam sił wgrać zdjęć
Są krokuski. Gdy przekwitną rabata do przeróbki. zamiast runianki, która jest ciągle przypalana przez słońce będą carexy morrowi.

aneta230972 19:57, 22 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)

Ja też mojemu będę cieła wierzchołki. 5 m w zupełności mi wystraczy

Acha czyli , że można ciachać. To super bo szczerze mówiąc przeraziło mnie te 20m wys. W takim razie zmałpuję jak tylko gdzieś upoluję ładny okaz bo przydało by mi się troszkę energetycznego kolorku ogrodzie . Marzenka a czy ambrowce to samotniki czy koniecznie muszą mieć drugiego ambrowca do pary co by im radośniej było? Macham wiosennie.
Madzenka 19:57, 22 mar 2014

Kwitną moje ciemierniki. Te całkiem bialutkie to sadzone rok i dwa lata temu. Przekwitające to ciemierniki kupione na giełdzie miesiąc temu

alinak 19:57, 22 mar 2014

No tak pięć stron wystarczyło żeby mnie ambrowcem zaraziła ...a ja tak myślę ..dlaczego ja tego nie wyczytałam jak kombinowałam co wsadzić na miejsce padniętego wiązu rok temu..
Padło na klon czerwony ...którego już mam i nie chcąc się znowu zrazić kupiłam drugiego Royal red
powiem ci że mam tulipanowca i ten też ma szałową kolorystykę w jesieni ...powiedziałabym zupełnie podobną ...wstawiam fotkę ...polukaj i zaraz usunę

Kondzio 19:57, 22 mar 2014

Ale slicznie
Madzenka 20:02, 22 mar 2014

aneta230972 napisał(a)

Acha czyli , że można ciachać. To super bo szczerze mówiąc przeraziło mnie te 20m wys. W takim razie zmałpuję jak tylko gdzieś upoluję ładny okaz bo przydało by mi się troszkę energetycznego kolorku ogrodzie . Marzenka a czy ambrowce to samotniki czy koniecznie muszą mieć drugiego ambrowca do pary co by im radośniej było? Macham wiosennie.

Anetko myślę, ze do Twojego ogrodu to taki samotny wielki ambowiec byłby szczęsliwy. Do mojego ciasnego przywędrowały trzy ale za to chudziutkie
O takie

a tu wkopane, ale ich nie widać bo dopiero pękają im listki

A tak wyglądała rabata w trakcie rewolucji... przesadzane miskanty, liliwoce, trzmieliny, pięciorniki... uff wreszcie trochę to uporządkowałam ale nadal mam jakieś ale.... pomyślę i jesienią znów poprzesadzam

Madzenka 20:03, 22 mar 2014

alinak napisał(a)
No tak pięć stron wystarczyło żeby mnie ambrowcem zaraziła ...a ja tak myślę ..dlaczego ja tego nie wyczytałam jak kombinowałam co wsadzić na miejsce padniętego wiązu rok temu..
Padło na klon czerwony ...którego już mam i nie chcąc się znowu zrazić kupiłam drugiego Royal red
powiem ci że mam tulipanowca i ten też ma szałową kolorystykę w jesieni ...powiedziałabym zupełnie podobną ...wstawiam fotkę ...polukaj i zaraz usunę

Nic nie usuwamy!!!! tulipanowiec piękny ale wybarwia się na żółto jak moje brzozy a ja chciałam czerwień
Zachwycająca jest ta rabata