Madżenka ja ten kawałek rabaty z róża NN ... bukszpanem i zurawką pod a nad monardą mam przed oczami jak zasypiam ... a i perovskia ... to jest kombinacja idealna i połączenie różu z purpura nie ma sobie równych ... nie jest mdło ... nie jest za ostro ... jest klasa i energia ...
różane dylematy sobie utrwaliłam ... muszę się z tym przespać ... to nie jest takie proste

... na pierwszy rzut to nie czuję potrzeby zmian ... to się obroni ... wiesz ja mam taką manię, ze wszystko wsadziłabym w jednym ulubionym miejscu tzn miałam dopóki nie odwiedziłam onegdaj Twojego ogrodu ... w nim dotarło do mnie (no są miejsca, w których coś się odkryje choć może i widzi się wcześniej to samo ) więc to w "madżeniu" do mnie dotarło, że roslina może być wsadzona na pierwszym ... drugim ... trzecim planie (a nawet więcej) i ona jak ma w sobie to coś albo przyjdzie jej pora to ona już o siebie zawalczy ... Leo ma w sobie to coś ... on jak będzie trzeba to przyciągnie wzrok jak magnes

... może zwrócić na niego uwagę spokojem przed ... trawiastym np ...
analizując na rozlicznych pinsach Księzniczkę zwróciłam uwagę na obeliski ... jak mi Adamo wróci to mus ... będzie strugał angielskie obeliski

... własnie a planujesz jakieś gracje na obelisk wrzucić ? ... hmmm ... w kolorze tarasu jakby np ???