Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 06:58, 18 wrz 2014

Dziekuję Wam za życzenia, jak te strony lecą

W Wojsławicach będę, specjalnie wszystkie wyjazdy ułożyłam tak aby być w Wojsławicach. Dlatego tak wszystkich namawiam na przyjad Jeśli ktoś planuje duże zakupy trawkowe, to proszę o wpisanie w wątku spotkaniowym aby uprzedzić Tomka G. Finka już wyprzedała miskanty, ale obiecała mieć duzo bylin i cebulowych w cenach hurtowych w opakowanaich po 20 szt.

Mała Mi Queen mnie od kilku lat zachwyca a na Twoim zdjęciu to prawdziwa księzniczka. Dobrze że ją zamówiłam. Jeśli się sprawdzi to za rok powiększę kolekcję o kilka sztuk.

Odnośnie rabaty z monardą i róża. Chciałam przypomnieć że była bladoróżowo-limonkowa. Danusia napisała aby wymienić żurawki na georgia peach i tak się zaczęło z purpura na tej rabacie a teraz doszło tam 6 roż purpurowych i 5 astilbe pink Za rok będzie szał ciał To rabata Danusiowa i na dodtek rośnie na niej stożek bukszpanowy formowany przez Witka w czasie spotkania. Ogrodowiska w moim ogrodzie 24.06.2012 r, chyba trzeba za rok powtorzyć spotkanie???
Kindzia 09:41, 18 wrz 2014

Dziękuję Marzenko...już mi się wszystkie austinki zaczynają podobać, te z nie wysokich Niedobrze...
Kondzio 09:45, 18 wrz 2014

No trza hi hi hi hi
Milka 16:24, 18 wrz 2014

Pozdrawiam, chyba zaganiana jesteś mam nadwyżki winogron, chyba ci podrzucę
Sebek 17:12, 18 wrz 2014

Marzena2007 napisał(a)
To rabata Danusiowa i na dodtek rośnie na niej stożek bukszpanowy formowany przez Witka w czasie spotkania. Ogrodowiska w moim ogrodzie 24.06.2012 r, chyba trzeba za rok powtorzyć spotkanie???

No jak nie jak tak
Wieloszka 13:07, 19 wrz 2014

Podziwiam ogród na bieżąco, wzdycham nieustannie
Obejrzałam zaktualizowaną wizytówkę, ale przy Twoim tempie zmian i przesadzeń powinnaś ją aktualizować minimum raz na tydzień
Jest bosssko!
makkasia 13:15, 19 wrz 2014

Madżeń też należę do zrażonych purpurą i powoli choroba się rozwija mam nadzieję, że we właściwym kierunku oczywiście Danusia zasiała wirusa a Ty jesteś moją przewodniczką
Madzenka 19:16, 19 wrz 2014

Witajcie, zaganiana jestem straszliwie i mocno zafrasowana. Jakoś nietypowo jak dla mnie, no cóż jesień... ALe szykuje mi się odpoczynek a za tydzień fajne spotkanie w Wojsławicach więc będzie przyjemnie
Madzenka 19:19, 19 wrz 2014

Aby nie było jesiennie i ku pamieci kolorów różyczek wklejam fotki. Chyba założe sobie folderek moje róże...
Przekwitajaca Princess''a

rozpoczynajaca drugie, długie tłoczenie NN

Pierwszy kwiat Brother Cadfael... chyba będzie rozczarowanie, ale okaże sie za rok.

Pomponella...całe dwa kwiatki + jeden pąk... eh taki pierwszy sezon ale czegóż oczekiwac od róży sadzonejj pod koniec lipca...
Madzenka 19:23, 19 wrz 2014

I purpury na dzisiaj
Zackochałam się w nim... ah ten kolor w cieniu i z miskantem Morning Light

Zachwycający William... Na razie całkiem dobrze sobie radzi, wiec moze za rok będzi obficie kwitł?

Jeszcze w doniczce, zakupiony prze Gabisie (wstydź się ) Darcey Busssel

I chyba się mocno polubimy - Gospel

I niespodzianka - Munstead wood chyba zacznie trzecie tłoczenie