Madzenka
06:58, 18 wrz 2014

Dziekuję Wam za życzenia, jak te strony lecą 
W Wojsławicach będę, specjalnie wszystkie wyjazdy ułożyłam tak aby być w Wojsławicach. Dlatego tak wszystkich namawiam na przyjad
Jeśli ktoś planuje duże zakupy trawkowe, to proszę o wpisanie w wątku spotkaniowym aby uprzedzić Tomka G. Finka już wyprzedała miskanty, ale obiecała mieć duzo bylin i cebulowych w cenach hurtowych w opakowanaich po 20 szt.
Mała Mi Queen mnie od kilku lat zachwyca a na Twoim zdjęciu to prawdziwa księzniczka. Dobrze że ją zamówiłam. Jeśli się sprawdzi to za rok powiększę kolekcję o kilka sztuk.
Odnośnie rabaty z monardą i róża. Chciałam przypomnieć że była bladoróżowo-limonkowa. Danusia napisała aby wymienić żurawki na georgia peach i tak się zaczęło z purpura na tej rabacie
a teraz doszło tam 6 roż purpurowych i 5 astilbe pink
Za rok będzie szał ciał
To rabata Danusiowa i na dodtek rośnie na niej stożek bukszpanowy formowany przez Witka w czasie spotkania. Ogrodowiska w moim ogrodzie 24.06.2012 r, chyba trzeba za rok powtorzyć spotkanie???

W Wojsławicach będę, specjalnie wszystkie wyjazdy ułożyłam tak aby być w Wojsławicach. Dlatego tak wszystkich namawiam na przyjad

Mała Mi Queen mnie od kilku lat zachwyca a na Twoim zdjęciu to prawdziwa księzniczka. Dobrze że ją zamówiłam. Jeśli się sprawdzi to za rok powiększę kolekcję o kilka sztuk.
Odnośnie rabaty z monardą i róża. Chciałam przypomnieć że była bladoróżowo-limonkowa. Danusia napisała aby wymienić żurawki na georgia peach i tak się zaczęło z purpura na tej rabacie