Madzenka
20:52, 27 wrz 2014

I nie byłoby tak strasznie ale....
Postanowiłam od razu przesadzić 8 buków w miejsce budleji...
....Potem przesadzić trzy varelki i burgundy ice bo niesymetrycznie posadziłam w lipcu...
..Potem wsadzic roplenice, które stały w doniczkach.... razem szt 10....
a na koniec....
....postanowiłąm, ze kostrzewy na przedpłociu nie konweniują i przesadziłam w miejsce kostrzew, które rosły na różance... 40 szt z jednej rabaty na drugą...
M zgrzytał zębami od samego wożenia traw taczkami.... i stwierdził "subtelna" różnica w kolorach
a dla mnie od dwóch miesiecy zebrinusy z srebrną kotrzewą nie współgrały. Zatem sobie przesadziłam. I teraz jest mega kontrast pomiedzy varelkami a kostrzewą a na przepdłociu bardziej ta ciemnoniebiesko-zielona konweniuje 
Chyba wreszcie żwirek na przedpłociu wysypię

Teraz tylko myśle gdzie 10 morning lightów posadzić skoro nie poszły na przedpłocie...Mam nadzieję, że mi dziewczyny jutro w drodze do Wojsławic doradzą
Postanowiłam od razu przesadzić 8 buków w miejsce budleji...
....Potem przesadzić trzy varelki i burgundy ice bo niesymetrycznie posadziłam w lipcu...
..Potem wsadzic roplenice, które stały w doniczkach.... razem szt 10....
a na koniec....
....postanowiłąm, ze kostrzewy na przedpłociu nie konweniują i przesadziłam w miejsce kostrzew, które rosły na różance... 40 szt z jednej rabaty na drugą...
M zgrzytał zębami od samego wożenia traw taczkami.... i stwierdził "subtelna" różnica w kolorach

Chyba wreszcie żwirek na przedpłociu wysypię

Teraz tylko myśle gdzie 10 morning lightów posadzić skoro nie poszły na przedpłocie...Mam nadzieję, że mi dziewczyny jutro w drodze do Wojsławic doradzą