Właśnie nierowno rosną i dlatego wiosną rewolucja miskanty ML idą w inne miejsce, te największe silberfeder do śordka a grosse fontaine, ktore zaczyna kwitnąć ok 2 tyg póżniej pójdą na boki
Ale to dopiero wiosną, zimą bedą zdobić ogród
Będzie sehr gut albo jesli wolisz very good ale ja zamiast hakone dalabym carexy, bo są widoczne zimą...ale za to hakone ładniejsze w sezonie...jeśli w widocznym przez zimę miejscu dałabym carexy
1. Rodgresję sadż dopiero póżna wiosna, mi w ubiegłym roku dwukrotnie majowe przymrozki je zniszczyły.... A w tym roku upalne słonce.... Cień brzóz byl zbyt słaby. Rodgresja jest znakomitą rośliną, ktora ma wyraziste liście, naprawdę polecam, jednakże jest wrażliwa.
2. Urzekło mnie to zestaienie na stoisku Finki, do tego jeszcze w nogi borodwa źurawka lub dąbrówka
3carex frosted curls z wrzosami w kolorze pink miodzio
W grackach zakochałam się u Ciebie a poprawiłam miłość u Wieloszki
Aga dlatego zachwyciły mnie Wojsławice, ceny nie wrocławskie a wybór trawek iście warszawski
Żałuję, że nie kupiłam hakone, ale gotówki mi zabrakło.... A kartą w plenerze nie można jeszcze płacić...
Znam ten ból.... Rok 2010 zakończył się rozplantowaniem ziemi, żywopłotem grabowym i przesadzeniem bukszpanów ze starego ogrodu.... Priorytetem były wnętrza....