Ewo raczej z trawami nie jest łatwo. U nas trawki można kupić na giełdzie lub w wybranych szkółkach, ktore uznają że warto zamawiać trawy... Musisz poszukać kogoś, kto specjalizuje sie w trawkach.. Bylaś u Pana Trawki?
Dąbrówka? Taka zwykła, bordowa? Zamiast których żurawek, Marzenko?
Lecę dalej czytać.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
U mnie też dziurki po nornicach widoczne... Trzeba będzie walkę stoczyć...
Bożenko gdy wracam z pracy i zjem obiad już ciemno... Teraz czas na ogród wylacznie w weekendy... Muszę wziać urlop aby cebule posadzić bo nie dam rady W weekend znów imprezowo i nie mam kiedy działać....
Tesiu u mnie będą żurawki, nie chcę jednak ich w calym ogrodzie a myślę o kolejnych bordowych akcentach. Kupiłam u Finki własnie bordowe dąbrowki, na razie upchałam je w donicy ale wkrotce gdzieś je posadze
Mogłaś dać znać, że chcesz bordową dąbrówkę - mam tego na kilogramy.
Wyląduje w kompoście. Chyba, że zgłosi się po nią ktoś osobiście
Jest ktoś chętny?
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Zapomniałam napisać - super zakupy. Cudna ta trawka rudawa, widziałam ją też u Kondzia.
Jesteś niemożliwie perfekcyjna Ja tam widzę 2 poziomy niemal idealne
Mówisz że,silberfeder jest wyższy od grosse fontaine ?
To mnie znowu oszukali w szkółce