Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatowy ogródek Monteverde

Kwiatowy ogródek Monteverde

monteverde 00:46, 27 paź 2013

Marzena2007 napisał(a)
Aniu jak ja kocham Twoje róże.

Miło mi Marzenko a ja bardzo lubię Twój ogród i często do niego zaglądam masz bardzo gustowne nasadzenia, a ja sadzę pod wpływem gdzie jeszcze jest miejsce trochę bez ładu i składu ale jest kolorowo Ostatnie kwiatki Sweet Dream
monteverde 00:52, 27 paź 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Piękne róże u Ciebie zobaczyłam i..anioła stróża (też mam drewnianego, ale w domu, bo szkoda mi, aby się nie zniszczył). Pozdrawiam serdecznie

Cieszę się Agnieszko, że podobały Ci się różyczki mój anioł nie jest drewniany, go można wstawiać na patio lub do ogrodu
agatanowa 00:56, 27 paź 2013

Ania, jak widzę nocna zmiana?
Cieszę się z Twojej opinii o mojej pomponelli po zachodniej stronie.
Jestem (prawie) bardzo zadowolona z tego dnia, mąż był i dzięki temu do nocy mogłam powsadzać zaległosci. Została już tylko jedna wiśnia amanogawa, porzeczka czarna i tawułki do cienia (6 szt.). Nie wspominam o ok. 30-tu funkach, bo zakopcowane.
Prawie zadowolona, bo byłam z dzieckiem u lekarza, niestety zapalenie oskrzeli i antybiotyk. Chyba powinnam ustawić anioła na cokole.
Pozdrawiam serdecznie.
monteverde 01:15, 27 paź 2013

Margarete napisał(a)
Aniu, bardzo bardzo wielkie dzięki za przesyłkę - podzieliłam na 2 części, posadziłam dziś i niech rośnie. Mam nadzieje że się przyjmie. Z ta przesyłką to była cała historia... opisałam ci wszystko na pryw. Jeszcze raz bardzo wielkie dzięki, pozdrawiam

Małgosiu wszystko przeczytałam i się uśmiałam okrutnie Niech zdrowo rośnie
monteverde 01:21, 27 paź 2013

Luki napisał(a)
Aniu staram się być na bieżąco, ale nie zostawiam śladu, muszę jednak przywrócić powiadomienia, żeby dalej czytać i być na bieżąco

Łukasz wszystko oki teraz taki okres, że każdy z nas ma moc zajęć, wiele trzeba przed zima zakończyć wszystkie prace miło, że wpadłeś, pozdrawiam Aha znasz żurawkę 'Maroon Blush' ? co możesz o niej powiedzieć?
monteverde 01:23, 27 paź 2013

agatanowa napisał(a)
Ania, jak widzę nocna zmiana?
Cieszę się z Twojej opinii o mojej pomponelli po zachodniej stronie.
Jestem (prawie) bardzo zadowolona z tego dnia, mąż był i dzięki temu do nocy mogłam powsadzać zaległosci. Została już tylko jedna wiśnia amanogawa, porzeczka czarna i tawułki do cienia (6 szt.). Nie wspominam o ok. 30-tu funkach, bo zakopcowane.
Prawie zadowolona, bo byłam z dzieckiem u lekarza, niestety zapalenie oskrzeli i antybiotyk. Chyba powinnam ustawić anioła na cokole.
Pozdrawiam serdecznie.

A ja nie jestem zadowolona, bo robiłam w domu a nastawiłam się na ogród, lecz padał cały prawie dzień drobny deszcz a w błocie nie za bardzo się robi Szkoda mi Twojego maleństwa, teraz zaczyna sie taki okres nieprzyjemny dla dzieci dawaj jej syropek z cebuli Anioł wszystkim się przydaje Pozdrówka
agatanowa 01:54, 27 paź 2013

monteverde napisał(a)

A ja nie jestem zadowolona, bo robiłam w domu a nastawiłam się na ogród, lecz padał cały prawie dzień drobny deszcz a w błocie nie za bardzo się robi Szkoda mi Twojego maleństwa, teraz zaczyna sie taki okres nieprzyjemny dla dzieci dawaj jej syropek z cebuli Anioł wszystkim się przydaje Pozdrówka

syropek z cebuli?
U mnie w domu pierdolnik (wg moich kryteriów), a lubię mieć, że mucha nie siada, łącznie z fugami. Ale o niebo wolę ogródek, sprzątania nie lubię, wolę efekt ostateczny. Okna czekają, szafy czekają/ Ale co tam! Potrafię myć okna w wigilię Wigilii o 1-szej w nocy, czyli w Wigilię Na sadzenie to raczej za późno
monteverde 02:02, 27 paź 2013

Okna mnie się najlepiej w nocy myje, przy księżycu tak syropek, pokrój cebulę i zasyp ja cukrem, oczywiście w słoiczku, puści sok i możesz po łyżeczce jej dawać ja właśnie w szafach robie dobrze, że teraz często jeżdżą i zabierają do schronisk, bo wywalam masę do worków wszystkiego we wtorek następny objazd więc musiałam szykować, żeby nie na ostatnią chwilę
agatanowa 02:05, 27 paź 2013

Anka, idę spać, bo padam na paszczę. A jutro trzeba by podziałać. Dobranoc.
Madzenka 07:24, 27 paź 2013

Deszczyk u Ciebie padał? A u nas było tak cudownie