Amurka nie mam, nie będę go kupować, bo kwiatów jego rzadko, albo wcale bym nie oglądała On wcześnie zakwita a ja przecież nie mam ogrodu przy domu. Podobnie ma się rzecz z oczarem, wilczym łyko, rannikiem - te rośliny odpuszczam sobie
Co innego Ty. Codziennie będziesz mogła go oglądać, nawet przez okno
Aniu, ja jeszcze plusów nie oglądałam, może jutro. Wczoraj rano było jeszcze - 11
Aniu poczytałam o tym miłku ale Twoja wiedza jeśli go masz jest nieodzowna /ale kadzę -- nie ????/ nie nie nie kadzę a tak jest.Czy warto za nim biegać bo potezebuję takiego koloru i niske ?????? dzięki i pozdrawiam slizgając się po podwórku
Zawitko miałam, ale nie mam, bo Pani która mi go sprzedała była nie uczciwa i milka trafił ...... ważne, żeby miłek był od początku wsiewany czy sadzonkowany do doniczki a nie przed sprzedażą i trzeba na to zwracać uwagę, bo sadzonki są drogie)
Irenko ja prysznic robiłam w bardzo cieple dni u mnie ta największa Conica rosła przy murze budynku, a ten oddawał jeszcze ciepło, co jej się nie za bardzo podobało a przędziorkom bardzo, ale oprysk zrób