jak chcesz żeby szybko sie rozrastały to rozłogowe, ja wolę kępowe, bo rośnie w kupie tu w warmińskim staram się mieć niskie góra do 40 cm, no ale nie wiem co wsadziłam z rajskiego zapewne będą też wysokie Jak Double Jewel czy Laura, nie zabrałam tylko żałobnego Sambora a niebieski? tu masz link i możesz sobie coś wybrać mnie trudno radzićhttp://sadzawka.pl/bodziszki
Aniu kartki śliczne ale przybiegłam Ci podziękować za Twoją wiedzę oślimaczkach dużo od Ciebie można się nauczyć Pozdrawiam Cię cieplutko choć na dworze zimno
U mnie też bardzo zimno w nocy spadło sporo śniegu cały ogród był przykryty, ale rano już nie było po nim śladu, tylko ten diabelski wiatr włazi wszędzie, miałam wyjść na dwór ale nie będę ryzykowała miłego dnia
Aniu ze Ty masz wiadomości i sukcesy ogrodowe to chyba nikt w to nie wątpi ale że ja miałm taki sukces to sama w to nie wierzyłam a cieszyłam się jak dziecko Pomidor prawie kilogram ho ho
Czapla super.
Tak myślałam nad pytaniem czy jej nie przemalować? pierwsza myśl -tak, ale jak zastanowić się na jaki kolor, to już nie jest tak prosto-stanie się taka nienaturalna. Pozostaje pomysł Bogdzi - bo jak troszkę ją deszczyk pomoczy i słoneczko doda swoje, to się sam kolorek fajny zrobi.- Będzie taka naturalnie "postarzona"