Niebo było u mnie bezchmurne co widać na fotkach, ale humor mi zepsuła dostawa od Liliypol, w tamtym roku przysłali mi byle jakie martagony, a w tym coraz brzydsze cebulki, a cebule Regale to już straszne przegięcie, zobaczcie jak można klientowi przesłać taki towar zgniły i jeszcze na adres rajskiego musiałam ponownie opłacać przesyłkę, żeby mi przesłano paczkę na warmiński pomimo, że zrobiłam zmianę adresu także nie polecam sklepu Liliypol z tej drugiej cebuli pomimo kielków Regale nie będzie, korzonki zgniłe łuska jak widać też
Ja tez dostałam dwie cebule w podobnym stanie, a w tamtym roku jedna martagon była zgnila i reklamowałam , żadnej reakcji do dziś. Mimo to uważam ze i tak nie jest to zła firma w porównaniu z innymi bo pozostałe cebule sa cudne.
Kurcze szkoda tych lilii a trójlisty za grubsza sprawa bo przecież tanie nie są, zadzwoń tam bo takie pisanie to jedno a gadane to drugie.Ja wczoraj odkryłam te sadzawkę i mnie tam wciąglo bo paprocie bym zamówiła.
Aniu serduszka nie lubi przesadzania więc może z tego względu protestuje.
W tym roku kupiłam lilie tam gdzie Basia i towar był ok ale czekam i czekam i nic nie wyłazi na razie.
Bogdziu zawsze u niego kupowałam i lilie i liliowce, ale coś jest nie tak może zarządzający się zmienił, zobaczymy, nawet mnie nie powiadomili, że wysłali paczkę, zagram z nimi i spytam się kiedy wyślą, zobaczymy co napiszą
Basiu wczoraj do mnie zadzwonili z rajskiego, przy listonoszu, listonosz spisał adres oni zapłacili 15 zł i dzisiaj o 8.00 już ją miałam, a tu też kupuję i dzisiaj maila dostałam, że wysłali, rozmawiałam z nimi, żeby bardziej się przykładali do pracy obiecali, że będą, bo zawsze mi coś w towarze namotali, a jedną mam z Twojej miejscowości zamówioną
Na te trójlisty czekałam pół roku w końcu przyszły maciupkie, wsadziłam i widać, że nic nie widać a forsy faktycznie kupa i jeszcze ten jedyny ma być klinowaty, ale kolor mi się wydaje, że będzie biały nie bordo najpierw wysłałam maila, jak nie odpiszą to zadzwonię, ale w końcu to dla klienta po kieszeni, no i powinni szanować klienta i odpisać No siedzi tam dwa lata ja ją jeszcze prze ciapałam na pół bo była duża ale widać, trzeba inne miejsce jej znaleźć albo dożywić a taka była ładna