Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatowy ogródek Monteverde

Kwiatowy ogródek Monteverde

boguslawa_ma... 21:30, 28 mar 2014

Wyślę ci latem pare cebulek,brune mam z zacienionej ale jeszcze nie kwitnie
monteverde 21:32, 28 mar 2014

Niebo było u mnie bezchmurne co widać na fotkach, ale humor mi zepsuła dostawa od Liliypol, w tamtym roku przysłali mi byle jakie martagony, a w tym coraz brzydsze cebulki, a cebule Regale to już straszne przegięcie, zobaczcie jak można klientowi przesłać taki towar zgniły i jeszcze na adres rajskiego musiałam ponownie opłacać przesyłkę, żeby mi przesłano paczkę na warmiński pomimo, że zrobiłam zmianę adresu
także nie polecam sklepu Liliypol z tej drugiej cebuli pomimo kielków Regale nie będzie, korzonki zgniłe łuska jak widać też
Bogdzia 21:39, 28 mar 2014

Ja tez dostałam dwie cebule w podobnym stanie, a w tamtym roku jedna martagon była zgnila i reklamowałam , żadnej reakcji do dziś. Mimo to uważam ze i tak nie jest to zła firma w porównaniu z innymi bo pozostałe cebule sa cudne.
barbara_kraj... 22:31, 28 mar 2014

Aniu, ja kupowałam lilie tu. Przysłali piękne, zdrowe, dobrze opisane i zabezpieczone.

Reklamuj z fotkami Ciekawe ile czasu szła ta przesyłka?
monteverde 22:51, 28 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)
Anuś... rozumiem żal za Rajskim.. mam ochotę pieprznąć wszytkim i wyjechać gdzieś.. ale ogrodu mi szkoda... oj rozumiem... Ta magnolia różowa piękna.. jaka o odmiana?
Tylko kilka stronek w tył.. bo coraz turniej mi sie wyrabiać na wątkach

Aniu to gwiaździsta Messel rozumiem, ja do niektórych wątków wcale nie wchodzę, bo nie wyrabiam, a jeszcze coś u każdego napisać pozdrówka
mira 22:52, 28 mar 2014

Kurcze szkoda tych lilii a trójlisty za grubsza sprawa bo przecież tanie nie są, zadzwoń tam bo takie pisanie to jedno a gadane to drugie.Ja wczoraj odkryłam te sadzawkę i mnie tam wciąglo bo paprocie bym zamówiła.

Aniu serduszka nie lubi przesadzania więc może z tego względu protestuje.

W tym roku kupiłam lilie tam gdzie Basia i towar był ok ale czekam i czekam i nic nie wyłazi na razie.
monteverde 22:53, 28 mar 2014

Bogdzia napisał(a)
Ja tez dostałam dwie cebule w podobnym stanie, a w tamtym roku jedna martagon była zgnila i reklamowałam , żadnej reakcji do dziś. Mimo to uważam ze i tak nie jest to zła firma w porównaniu z innymi bo pozostałe cebule sa cudne.

Bogdziu zawsze u niego kupowałam i lilie i liliowce, ale coś jest nie tak może zarządzający się zmienił, zobaczymy, nawet mnie nie powiadomili, że wysłali paczkę, zagram z nimi i spytam się kiedy wyślą, zobaczymy co napiszą
monteverde 22:57, 28 mar 2014

barbara_krajewska napisał(a)
Aniu, ja kupowałam lilie tu. Przysłali piękne, zdrowe, dobrze opisane i zabezpieczone.

Reklamuj z fotkami Ciekawe ile czasu szła ta przesyłka?

Basiu wczoraj do mnie zadzwonili z rajskiego, przy listonoszu, listonosz spisał adres oni zapłacili 15 zł i dzisiaj o 8.00 już ją miałam, a tu też kupuję i dzisiaj maila dostałam, że wysłali, rozmawiałam z nimi, żeby bardziej się przykładali do pracy obiecali, że będą, bo zawsze mi coś w towarze namotali, a jedną mam z Twojej miejscowości zamówioną
monteverde 23:11, 28 mar 2014

mira napisał(a)
Kurcze szkoda tych lilii a trójlisty za grubsza sprawa bo przecież tanie nie są, zadzwoń tam bo takie pisanie to jedno a gadane to drugie.Ja wczoraj odkryłam te sadzawkę i mnie tam wciąglo bo paprocie bym zamówiła.

Aniu serduszka nie lubi przesadzania więc może z tego względu protestuje.

W tym roku kupiłam lilie tam gdzie Basia i towar był ok ale czekam i czekam i nic nie wyłazi na razie.

Na te trójlisty czekałam pół roku w końcu przyszły maciupkie, wsadziłam i widać, że nic nie widać a forsy faktycznie kupa i jeszcze ten jedyny ma być klinowaty, ale kolor mi się wydaje, że będzie biały nie bordo najpierw wysłałam maila, jak nie odpiszą to zadzwonię, ale w końcu to dla klienta po kieszeni, no i powinni szanować klienta i odpisać No siedzi tam dwa lata ja ją jeszcze prze ciapałam na pół bo była duża ale widać, trzeba inne miejsce jej znaleźć albo dożywić a taka była ładna
monteverde 23:13, 28 mar 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Wyślę ci latem pare cebulek,brune mam z zacienionej ale jeszcze nie kwitnie

No to fajnie będę czekała dzięki