Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatowy ogródek Monteverde

Kwiatowy ogródek Monteverde

Donia72 20:50, 04 cze 2014

monteverde napisał(a)

To idę zobaczyć co na wycinał

Nie zrobiłam zdjęć Przyciął troszkę głóg, jabłoń ozdobną, śliwowiśnię i wierzbę
monteverde 20:52, 04 cze 2014

kaisog1 napisał(a)
ANia oczywiście, że była okryta Ale majowe przymrozki ja załatwiły....
Dzięki za nazwy róż. Poszukam jeszcze jakiegoś Jacoba
Tak sobie pomyślałam, że fajnie by było mieć róże o naszych imionach
To weż tą czerwona Paul's, chociaż różowa piękna ale krótko kwitnie chociaż kwiecia ma mnóstwoja też zbieram rośliny które maja w nazwie Ann lub Ania np. jak ostatnio karłowa dalia
monteverde 20:53, 04 cze 2014

Donia72 napisał(a)

Nie zrobiłam zdjęć Przyciął troszkę głóg, jabłoń ozdobną, śliwowiśnię i wierzbę

Już byłam jutro zobaczę
Katkak 21:58, 04 cze 2014

Witaj Aniu . Ponieważ jesteś specjalistką od kwiatów powiedz mi proszę czy bodziszek, którego kupiłam zostanie taki niziutki, czy trochę wyższy urośnie? To jedyny bodziszek jaki udało mi się znaleźć w mojej okolicy więc nie wybrzydzałam. Jakby co jest na ostatniej stronie u mnie, tj 285. Z góry dziękuję
monteverde 22:04, 04 cze 2014

Katkak napisał(a)
Witaj Aniu . Ponieważ jesteś specjalistką od kwiatów powiedz mi proszę czy bodziszek, którego kupiłam zostanie taki niziutki, czy trochę wyższy urośnie? To jedyny bodziszek jaki udało mi się znaleźć w mojej okolicy więc nie wybrzydzałam. Jakby co jest na ostatniej stronie u mnie, tj 285. Z góry dziękuję

Idę
agatanowa 22:32, 04 cze 2014

Kurcze, a ja dziś obiektyw załatwiłam podczas "chcenia" sfotografowania bodziszka korzeniastego, co to mi się wydaje, ze taki, jak Twój Biokovo, Aniu, co by Ci go pokazać.

Sfociłam, ale w obiektywie coś zazgrzytało, wybebeszył się i pokazał wnętrze, zgoła mało interesujące. Ale najpierw upadł na podłogę. Gdy to zrobił, ale na oko wyglądał na cały, to pomyślałam, że "OK, nic nie widać". Ale gdy się wybebeszył, to już wiedziałam, że trzeba będzie się przyznac.

Gdy M zadzwonił z pracy, co słychać, od razu przygotowałam grunt łzawym głosem. Kazał w zadnym razie się nie denerwować. Po powrocie dał całusa i na nowo złożył obiektyw. Coś popstrykał. Ponoć obiektyw będzie działał. Oby...

Ale ja dzień miałam roztrzęsiony. Z pół godziny temu na podłogę wywaliłam pieczeń w ceramice. Poszła do kosza. Dobrze, ze ten dzień się kończy. Jutro będzie pięknie
Kasya 22:36, 04 cze 2014

agatanowa napisał(a)

Gdy M zadzwonił z pracy, co słychać, od razu przygotowałam grunt łzawym głosem.

ty to jestes...manipulantka
Katkak 22:41, 04 cze 2014

Aniu serdeczne dzięki Proszę - jedyny bodziszek jaki udało mi się dostać i od razu taką perełkę trafiłam . Super
monteverde 22:43, 04 cze 2014

agatanowa napisał(a)
Kurcze, a ja dziś obiektyw załatwiłam podczas "chcenia" sfotografowania bodziszka korzeniastego, co to mi się wydaje, ze taki, jak Twój Biokovo, Aniu, co by Ci go pokazać.

Sfociłam, ale w obiektywie coś zazgrzytało, wybebeszył się i pokazał wnętrze, zgoła mało interesujące. Ale najpierw upadł na podłogę. Gdy to zrobił, ale na oko wyglądał na cały, to pomyślałam, że "OK, nic nie widać". Ale gdy się wybebeszył, to już wiedziałam, że trzeba będzie się przyznac.

Gdy M zadzwonił z pracy, co słychać, od razu przygotowałam grunt łzawym głosem. Kazał w zadnym razie się nie denerwować. Po powrocie dał całusa i na nowo złożył obiektyw. Coś popstrykał. Ponoć obiektyw będzie działał. Oby...

Ale ja dzień miałam roztrzęsiony. Z pół godziny temu na podłogę wywaliłam pieczeń w ceramice. Poszła do kosza. Dobrze, ze ten dzień się kończy. Jutro będzie pięknie

pieczeń do kosz a psa ani kota nie masz? marnotrawstwo istne dobrze, że obiektyw naprawiony, zdjęcia rozumiem, nie ma?
monteverde 22:44, 04 cze 2014

Kasya napisał(a)

ty to jestes...manipulantka

bo tak z chopami trzeba na piękne lub łzawe oczy