Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatowy ogródek Monteverde

Kwiatowy ogródek Monteverde

monteverde 22:47, 04 cze 2014

Katkak napisał(a)
Aniu serdeczne dzięki Proszę - jedyny bodziszek jaki udało mi się dostać i od razu taką perełkę trafiłam . Super

One najlepiej z przodu rabaty wyglądają

ja wszystkie bodziszki z internetu kupowałam
Katkak 23:02, 04 cze 2014

Aniu dobrze, że zapytałam, bo jeszcze ich nie posadziłam, a mąż chciał je z tyłu rabaty dać. A może mogłabyś mi polecić jeszcze jakieś inne rodzaje? Zresztą pokażę Ci rabatę (zaraz u mnie wkleję zdjęcie) gdzie chcę je posadzić i jeśli to nie kłopot to byś mi doradziła czy poprzestać na tych, czy dodać jeszcze jakieś inne. Są na tej rabacie paprocie, hosty, żurawki i 1 rh. Zresztą zaraz wrzucę u siebie jej zdjęcie. Z góry dziękuję
Katkak 23:10, 04 cze 2014

Już wklejone Może na tył rabaty dać jakieś wyższe, czy już nie kombinować?
monteverde 23:13, 04 cze 2014

Katkak napisał(a)
Aniu dobrze, że zapytałam, bo jeszcze ich nie posadziłam, a mąż chciał je z tyłu rabaty dać. A może mogłabyś mi polecić jeszcze jakieś inne rodzaje? Zresztą pokażę Ci rabatę (zaraz u mnie wkleję zdjęcie) gdzie chcę je posadzić i jeśli to nie kłopot to byś mi doradziła czy poprzestać na tych, czy dodać jeszcze jakieś inne. Są na tej rabacie paprocie, hosty, żurawki i 1 rh. Zresztą zaraz wrzucę u siebie jej zdjęcie. Z góry dziękuję

bodziszki lubią słońce i półcień, w cieniu gorzej kwitna ida w liście, między hosty, paprocie to można wyższe posadzić najwyżej ja nie mam między hostami bodziszków
agatanowa 23:16, 04 cze 2014

monteverde napisał(a)

pieczeń do kosz a psa ani kota nie masz? marnotrawstwo istne dobrze, że obiektyw naprawiony, zdjęcia rozumiem, nie ma?

a co ze skorupami ma żreć? to go na pewno wtedy mieć nie będę

teraz też nie mam
monteverde 23:19, 04 cze 2014

agatanowa napisał(a)

a co ze skorupami ma żreć? to go na pewno wtedy mieć nie będę

teraz też nie mam

hahaha, ja myślała, że Ci wypadła sama pieczeń, kiedys mi pies wilczur pożarł pól rolady z cielęciny to reszte mu też oddałam
agatanowa 23:24, 04 cze 2014

nie no, spadła z miską razem: czyli ani miski, ani pieczeni

wilczur wie, co dobre

zdjęcie jest, ale czy wyraźne to nie wiem, bo na tym rozbebeszonym obiektywie robione, no i M nie będę dziś na razie prosić, żeby zgrywał (bo on to jakoś z jpg na raw, czy odwrotnie przerabia, a ja się na tym nie wyznaję i zresztą- jak widać - lepiej, żebym się nie tykała jego sprzętu... hehe, zabrzmiało, a to przecież obowiązek małżeński )
monteverde 00:07, 05 cze 2014

agatanowa napisał(a)
nie no, spadła z miską razem: czyli ani miski, ani pieczeni

wilczur wie, co dobre

zdjęcie jest, ale czy wyraźne to nie wiem, bo na tym rozbebeszonym obiektywie robione, no i M nie będę dziś na razie prosić, żeby zgrywał (bo on to jakoś z jpg na raw, czy odwrotnie przerabia, a ja się na tym nie wyznaję i zresztą- jak widać - lepiej, żebym się nie tykała jego sprzętu... hehe, zabrzmiało, a to przecież obowiązek małżeński )

hahahahaha, ja to kabelek wkładam do aparatu podłączam do kompa a zreszta na stałe siedzi i wgrywam zdjęcia na jpg. i wszystkie mam w kompie ale teraz muszę już sobie kupić zewnętrzny dysk, bo miejsca zaczyna brakować idę zobaczyć
Richie 00:13, 05 cze 2014

Aniu zaglądnij do mnie bo mam problem z wiązem holenderskim może coś poradzisz.
monteverde 01:06, 05 cze 2014

Richie napisał(a)
Aniu zaglądnij do mnie bo mam problem z wiązem holenderskim może coś poradzisz.

już byłam