Aniu, Twoje lilie olbrzymy, bo wszystkie orienpety, a one są takie wielgaśne. Chyba w tym roku skuszę się i jesienią kupie kilka. Może w doniczkach nie wyjedzą mi.
Pięknie Ci się wszystkie skomponowały z sąsiadkami
Tak patrzę na Twoją hortensję Beauty i zastanawiam się, czy to właśnie ona. Mam niemal identyczną, ale moja to Strong Anabelle. Wolę ją od Anabelle, bo ma sztywne i niepokładające się pędy. A kwiatostany bardzo duże.
Basiu ja też je wolę, bo mam dwie od Anabelle, zdjęcie drugiej rośnie przy siatce,też mają olbrzymie kwiaty i są sztywniejsze od Anabelle mam różową Incrediball też pięknie wygląda ale no sama zobacz
Aniu, witaj. Cały czas zachwyca mnie Chopin. Szukam róży na moją rabatkę biało- żółtą. Robaczek pisał, że ta róża będzie za wysoka, a ja nie mogę znaleźć nic równie pięknego. Jaką wysokość ma twój Chopin?