Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatowy ogródek Monteverde

Kwiatowy ogródek Monteverde

weronika77 19:13, 26 wrz 2014

Podziwiałam Twoje róże. W Skierniewicach można było kupić róże a 6zł. Obok krzaczków sadzonek były cięte róże, żeby dotknąć, powąchać i wybrać. Było dużo pięknych i zdrowych. Np. była piękna Mr Lincoln, którą mam ponad 10 lat, niezawodna. Oczywiście kupiłam nowe. Pozdrawiam.
monteverde 21:23, 26 wrz 2014

Juzia_G napisał(a)
Brrr..jesień

Jesień Juziu ale jutro ma byc ladnie i planuję pracę w ogrodzie bo 2 dni były za zimne, a dzisiaj było jeszcze za mokro
monteverde 21:26, 26 wrz 2014

weronika77 napisał(a)
Podziwiałam Twoje róże. W Skierniewicach można było kupić róże a 6zł. Obok krzaczków sadzonek były cięte róże, żeby dotknąć, powąchać i wybrać. Było dużo pięknych i zdrowych. Np. była piękna Mr Lincoln, którą mam ponad 10 lat, niezawodna. Oczywiście kupiłam nowe. Pozdrawiam.

Weroniko producenci wstawiają taniej róże bo nie chcą płacić za licencje ale jak miałaś kwiatki i mogłaś obejrzeć to czemu nie tylko czasami podkładki nie są najlepsze, ale ja też kiedyś kupiłam i do dziś pięknie rosną
paniprzyroda 21:26, 26 wrz 2014

U mnie dokładnie tak samo, zimno i mokro, glina klei się do rąk i butów. Może jutro będzie lepiej. Pozdrawiam Aniu
monteverde 21:30, 26 wrz 2014

Dzisiaj w moim ogrodzie rządziła sójka coś trzymała w dziobie i stukała nim o rurkę od ogrodzenia, jak chciałam ją sfocić to przeleciała do sąsiadki na ogród ale się udało

No i w końcu otworzył kwiat hibiscus w południe i wieczorkiem go sfociłam
Donia72 21:37, 26 wrz 2014

Aniu, ja też mam zamiar jutro wpaść w rabaty dzisiaj nic nie robiłam, tylko trochę poprasowałam A w piątki zawsze sprzątałam w domu, ale dziś sobie odpuściłam
monteverde 21:40, 26 wrz 2014

paniprzyroda napisał(a)
U mnie dokładnie tak samo, zimno i mokro, glina klei się do rąk i butów. Może jutro będzie lepiej. Pozdrawiam Aniu

Ale jutro jak nic nie wypadnie z pogodą wchodzę do ogrodu na cały dzień, obiad na jutro już zrobiłam więc będzie sporo czasu

pozdrawiam Mariolu
monteverde 21:44, 26 wrz 2014

Donia72 napisał(a)
Aniu, ja też mam zamiar jutro wpaść w rabaty dzisiaj nic nie robiłam, tylko trochę poprasowałam A w piątki zawsze sprzątałam w domu, ale dziś sobie odpuściłam

Ja dzisiaj troszkę posprzątałam , zrobiłam dzisiaj Doniu fotkę mojej jednej New Dawn która rośnie razem z winnikiem zmiennym
monteverde 21:55, 26 wrz 2014

Kwitną jeszcze powojniki:
japończyk

Ville de Lyon jeszcze młodziutki z wiosny ale pączków trochę ma

Alionuszka

Arabella

po jednym kwiatku otwierają cały czas Princess Diana i Avangarde ale nie fociłam
Donia72 22:03, 26 wrz 2014

Aniu, jutro cyknę moją różę