Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój nowy stary ogród

Mój nowy stary ogród

dorciabe 15:31, 17 cze 2014

Wczoraj zakupiłam różową szałwie, poprostu zaczarowała mnie posadzona przy Lariskach

iwonaal 16:46, 17 cze 2014

Ślicznie, a co to za czarna trawa w donicach.
dorciabe 19:23, 17 cze 2014

iwonaal napisał(a)
Ślicznie, a co to za czarna trawa w donicach.

to jest rozplenica vertigo
Gocha 08:49, 18 cze 2014

Dorotko gdzie kupiłaś tę szałwię różową i w jakiej cenie. Ładne, duże sadzonki. Ja kupiłam wczesniej 2 szt. takiej szałwii ale stwierdziłam , że to jednak za mało i przydałoby mi się więcej. Dużo kupiłam za to sadzonek szałwii niebieskiej. Pozdrawiam.
dorciabe 09:53, 18 cze 2014

Gocha napisał(a)
Dorotko gdzie kupiłaś tę szałwię różową i w jakiej cenie. Ładne, duże sadzonki. Ja kupiłam wczesniej 2 szt. takiej szałwii ale stwierdziłam , że to jednak za mało i przydałoby mi się więcej. Dużo kupiłam za to sadzonek szałwii niebieskiej. Pozdrawiam.

Gosia kupiłam w szkółce w świdniku po 8zł za doniczkę, napiszę Ci namiar
BusyBee 21:45, 18 cze 2014

dorciabe napisał(a)
Wczoraj zakupiłam różową szałwie, poprostu zaczarowała mnie posadzona przy Lariskach

Zaglądam do Ciebie po kilku dniach przerwy, a tu taka piękna szałwia- bardzo tu pasuje! Wprowadziła kolor i nawiązała do żurawek i różyczek. Fajna zmiana

Moje różyczki kwitną i wyglądają ślicznie Larissa, pomponella, knirpsy- wszystkie mają już kwiaty. Zaczynam myśleć o innych. Mam już na oku pnącą różową- new dawn. Jest u Joanny i Andrzeja- wygląda zjawiskowo
dorciabe 12:05, 19 cze 2014

BusyBee napisał(a)
Zaglądam do Ciebie po kilku dniach przerwy, a tu taka piękna szałwia- bardzo tu pasuje! Wprowadziła kolor i nawiązała do żurawek i różyczek. Fajna zmiana

Moje różyczki kwitną i wyglądają ślicznie Larissa, pomponella, knirpsy- wszystkie mają już kwiaty. Zaczynam myśleć o innych. Mam już na oku pnącą różową- new dawn. Jest u Joanny i Andrzeja- wygląda zjawiskowo

Kasia ja też myślę o różach, jakiś ciemny różowofioletowy mi sie marzy czytam i oglądam
czekam aż pękną wszystkie pąki lariski, bo pąków to ona ma duuuużo
BusyBee 13:44, 19 cze 2014

dorciabe napisał(a)

Kasia ja też myślę o różach, jakiś ciemny różowofioletowy mi sie marzy czytam i oglądam
czekam aż pękną wszystkie pąki lariski, bo pąków to ona ma duuuużo

u mnie też. Różowo- fioletowy brzmi świetnie. Jak coś znajdziesz, daj znać. Larissa jest bardzo jasna, muszę przy niej posadzić coś ciemniejszego dla kontrastu. Szałwia byłaby świetna, ale nie mogę u siebie dostać takiej pięknej różowej ani fajnej niewysokiej fioletowej. Będę szukać.

Róże najbardziej lubię niewysokie, ale rozłożyste. Bardzo podoba mi się kolor pomponelli- właśnie rozkwitają pierwsze pąki. Bardzo ją widać na rabacie
malgorzata_s... 18:58, 19 cze 2014

Dorotko cudna ta szałwia Wygląda w tym miejscu jakby zawsze tam była
Pozdrawiam
dorciabe 19:06, 19 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Dorotko cudna ta szałwia Wygląda w tym miejscu jakby zawsze tam była
Pozdrawiam

Ja jej powiedziałam, że ma żyć w zgodzie z różami podoba mi się to połączenie
odpozdrawiam