Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

malgorzata_s... 10:38, 05 lis 2013

Maria667 napisał(a)
Piękny kolorowy ogród z mnóstwem detali! Pozdrawiam serdecznie.

Witaj Mario i dziękuję za miłe słowo Pozdrawiam
Nati 11:08, 05 lis 2013

kochana ilu letnia ta azalia
malgorzata_s... 11:15, 05 lis 2013

Nati napisał(a)

kochana ilu letnia ta azalia

Już ją zastałam w ogrodzie u teściów , podobno ma około 30 lat. Tylko że ja ją troczkę tnę bo byłaby większa
WilczaGora 11:44, 05 lis 2013

czytam gdzieś w innych wątkach że jakaś jesienna "deprecha" Cię dopada...
no, no, no, co Ty !!!
kawałeczek czekoladki, dobra kawka...
o i mam pomysł...w wolnych chwilach list do Mikołaja zacznij już pisać

Wilcza podtrzymuje na duchu !!!
malgorzata_s... 12:23, 05 lis 2013

WilczaGora napisał(a)
czytam gdzieś w innych wątkach że jakaś jesienna "deprecha" Cię dopada...
no, no, no, co Ty !!!
kawałeczek czekoladki, dobra kawka...
o i mam pomysł...w wolnych chwilach list do Mikołaja zacznij już pisać

Wilcza podtrzymuje na duchu !!!

Pudło ptasiego mleczka zezarłam late wypiłam i nic. Zawsze tak mam po 1 listopada.A tu jeszcze ta plucha. No nic od jutra na aerobik idę to może i endorfiny przybędzie a nie kilogramów. Buzizki i dziękuje Wilczej za wspasrcie
agatanowa 12:28, 05 lis 2013

O tak, tak, aerobik powinien pomóc. Ale koniecznie przy fajnej muzyce. Bo przy nadmiernej łupance, to na mnie nie działa wylewem endorfin

Małgosiu, uszy do góry!
BASIA8 12:58, 05 lis 2013

Ach ta jesienna deprecha - Ach ten listopad - Małgoś nie daj się jej - niech idzie dalej w świat - piękne macie lasy, góry - tam jej miejsce - a sio od Naszej Małgosi
Myśli jak myśli różne bywają - raz Nas optymizmem pałają a raz pesymizm wyzwalają - na Moje złe myśli ptasie nie pomaga najlepszym lekarstwem jest Mąż i jego drobne prezenciki
agatanowa 13:07, 05 lis 2013

Małgosiu, ja to mam olbrzymią deprechę po wczoraj obejrzanym w dwójce w cyklu Oglądaj z Andrzejem Fidykiem dokumencie BBC: Okrutny sierociniec w Wietnamie dla dzieci tak na oko: 1-3 lata.
Cały czas nie mogę dojsć do siebie, że tak jest i będzie.
adom1206 13:32, 05 lis 2013

Ja na szczęście tego nie obejrzałam bo chyba z miesiąc musiałabym dochodzić do siebie.Małgosiu odpozdrawiam
malgorzata_s... 13:45, 05 lis 2013

BASIA8 napisał(a)
Ach ta jesienna deprecha - Ach ten listopad - Małgoś nie daj się jej - niech idzie dalej w świat - piękne macie lasy, góry - tam jej miejsce - a sio od Naszej Małgosi
Myśli jak myśli różne bywają - raz Nas optymizmem pałają a raz pesymizm wyzwalają - na Moje złe myśli ptasie nie pomaga najlepszym lekarstwem jest Mąż i jego drobne prezenciki

Nie jest tak źle, czasem tylko muszę gdzies odreagować, bo do pacjentów to uśmiechnięta muszę iść. Oni nie czekają na smutasa, sami pocieszania nieraz potrzebują Właśnie przeprowadziłam reanimację twarzy za pomoca podkładu i maskary i dotarłam do pracy. Jedna z pacjętek przywitała mnie tak miło że mi się poprawiło trochę. ,, O dziś nasza kwiatszkowa siostra". Jak się nie uśmiechnąć?