Małgosiu u mnie na Kociewiu zawsze jest wszystko prawie tak późno jak w Suwalskiem
Niestety Tulipany powoli przekwitają. Teraz pięknie wyglądają Rodki CW ale m nie miałam czasu zrobić zdjęć
Dziękować wszystkie obecne zmiany cieszą mnie podwójnie bo po raz pierwszy nie miałam oponentów. Chyba pozostali mieszkańcy Makowa zaczynają powoli wierzyć, że zmiany w każdym ogrodzie są nieuniknione i że dzięki nim ogród zyskuje
Taaa te kompromisy skąd ja to znam, u mnie EM nic w ogrodzie nie robi ale też się nie wtrąca Makowo mieści dwa domy i to moja Mamusia (która też nie ogrodniczkuje) ma baaardzo wiele do powiedzenia tym bardziej, że dużo starych iglaków to jej prezenty z okazji odejścia na emeryturę.
Nivaki miało zdechnąć po przeprowadzce a on się w nowym miejscu świetnie zaaklimatyzował i cóż było robić? A i tak miałam ten jałowiec wywalić bo zarósłby Makowo.
Przemku mam haconechloę All Gold. Mam ją na rabacie południowo - zachodniej i daje radę ale w tamtym roku pomimo, że kępy miały 3 lata nieznacznie ją przypalało. Wydaje się, że na patelni w pojemnikach może być jej ciężko Ale spróbuj oczywiście A jeśli chodzi o szczękę to moja u Ciebie już dawno leży
Alicjo dziękuję za tyle ciepłych słów, bardzo dziękuję Drzewa w ogrodzie to podstawa, tak jak żywopłoty i osłony od wiatrów i wścibskich oczu. wejdę do Ciebie jak tylko skończę odpisywać