Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani » Edycja postu

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

ren133 09:17, 22 gru 2016

kasiek napisał(a)

No o jestem z Toba w temacie spiżarni - bo jest jednym z 2 pomieszczen które robię Tam płytki już miałam ale ściany tragedia - skuwali do wys. 1,5 metra i kładli nowe tynki, wczoraj gipsowali a dziś już przecierka i pierwsze malowanie (w pt drugie i finał).
Myślałam o dodatkowej zamrażarce ale eM mnie zgasił że jego mama daje nam tyle żarcia że tylko czeka na pretekst - tj. dodoatkową zamrazarkę by upchać ją po brzegi Dla tych co zazdroszą takiej teściowej dodaję że obrywamy co m-c za zbyt słabe jedzenie, bo człowiek przecież na zimę dużo żreć musi
Kupiliśmy już 2 regły, więc jak tylko panowie skończą to je tam wkładamy i kupujemy kontenerki i koszyczki Do zobaczenia jutro bo wracam do roboty

Myśl co chcesz i tak Ci zazdroszczę teściowej
kasja83 09:33, 22 gru 2016

ren133 napisał(a)

Dobra teściowa nie jest zła
Urszulla 16:02, 22 gru 2016

Tematyka kuchenno-remontowa. Czytam z ciekawością. Brakuje tylko fotek ogrodowych.moze coś podświetlane
Dorota123 20:44, 22 gru 2016

Uwielbiam klimat świątecznych jarmarków, mogłabym się tam kręcić w koło i na pewno nie wróciłabym z pustymi rękami. Pozdrawiam
Agania 21:44, 22 gru 2016

kasiek napisał(a)

No o jestem z Toba w temacie spiżarni - bo jest jednym z 2 pomieszczen które robię Tam płytki już miałam ale ściany tragedia - skuwali do wys. 1,5 metra i kładli nowe tynki, wczoraj gipsowali a dziś już przecierka i pierwsze malowanie (w pt drugie i finał).
Myślałam o dodatkowej zamrażarce ale eM mnie zgasił że jego mama daje nam tyle żarcia że tylko czeka na pretekst - tj. dodoatkową zamrazarkę by upchać ją po brzegi Dla tych co zazdroszą takiej teściowej dodaję że obrywamy co m-c za zbyt słabe jedzenie, bo człowiek przecież na zimę dużo żreć musi
Kupiliśmy już 2 regły, więc jak tylko panowie skończą to je tam wkładamy i kupujemy kontenerki i koszyczki Do zobaczenia jutro bo wracam do roboty

U Ciebie Kasiu remonty przebiegają w błysku oka..co to za drugie pomieszczenie w realizacji?

U mnie najpierw kuchnia, zaraz po niej ma być spiżarnia, fajną masz teściową, moja też super
W pracy czeka na Ciebie niespodzianka, ale się rozminiemy jutro mam urlop, mus wigilię szykować
Agania 21:46, 22 gru 2016

Urszulla napisał(a)
Tematyka kuchenno-remontowa. Czytam z ciekawością. Brakuje tylko fotek ogrodowych.moze coś podświetlane

Ula podświetlane będą szafki
Zdjęcia później...będą ja ze Świętami jestem jeszcze w wykopaliskach.
Nasz Walle już odkurza...jutro ja włączam wysokie obroty, ...podłogi na poddaszu już błyszczą
Agania 21:49, 22 gru 2016

ren133 napisał(a)

kasja83 napisał(a)

Dobra teściowa nie jest zła

Chwalę swoją również
Agania 22:02, 22 gru 2016

Dorota123 napisał(a)
Uwielbiam klimat świątecznych jarmarków, mogłabym się tam kręcić w koło i na pewno nie wróciłabym z pustymi rękami. Pozdrawiam

W tym roku musiałam się powstrzymać, ozdoby świąteczne u mnie są minimalistyczne, ale widoczne w ogrodzie....a dla efektu brakuje śniegu....
jolanka 23:13, 22 gru 2016

Agatko, Wesołych Świąt Śnieg poprószy, jak nie teraz to... na Wielkanoc
Agania 11:54, 25 gru 2016

jolanka napisał(a)
Agatko, Wesołych Świąt Śnieg poprószy, jak nie teraz to... na Wielkanoc

Dziękuję Joluś

Czekając na śnieg, tymczasem wigilijna sobota szronikiem okryła ogród