Nie wianek, tylko stroik na stół Poszedł dziś kurierem (DHL), zapakowałam go w pudło wyłożone od środka folią bąbelkową i specjalnymi gąbeczkami , z opisem, że szkło, ale drżę cała, czy dojdzie w całości. Daj znać od razu czy wszystko w porządku, jak dojdzie, tu albo na FB albo emalią, obojętnie, jak Ci pasuje A wygląda tak: Na zdjęciu tego nie widać, ale on jest taki szaro srebrzysty. Myślę, że będzie pasował do reszty Twoich pięknych dekoracji z Almi
Mnie się bardzo podoba to połączenie metalowego stolika, szarości, srebrności ze staroceglaną ścianą Jako, że poszukiwałam dzisiaj dekoracji do świątecznych koszy, przy okazji nabyłam kryształki i, zainspirowana Wilczą, zrobiłam w domku dekorację w lodowej tonacji, ocieplonej aniołkami
Oglądam z przyjemnością, bo uwielbiam brzozy a mam tylko trzy, stoją na straży mojego domostwa
my szczęśliwie zastaliśmy na swojej ziemi 400m2 młodego lasku i "oszaleliśmy" na jego punkcie
Ja też zastałam..... jedną sztukę, maleńką samosiejkę i nawet bramę wjazdową ustawiałam tak, aby nie kolidowała z brzózką Dosadziłam jej jeszcze dla towarzystwa dwie brzozy, złotą i czerwoną