Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilcza Góra

Wilcza Góra

Sebek 17:48, 09 gru 2013

Kocham taki rzeczy Niby surowe w formie i wyglądzie, a potrafią nadać wnętrzu przytulności Ale i tak krzyształowe rządzą
WilczaGora 17:57, 09 gru 2013

Sebek napisał(a)
Kocham taki rzeczy Niby surowe w formie i wyglądzie, a potrafią nadać wnętrzu przytulności Ale i tak krzyształowe rządzą

to prawda kryształowe ...wymiatają
wieczorem robią tak piękną iluminację...że nie mają sobie równych...
mają jeszcze "młodszą siostrę na nóżce" i kuzynostwo szlifowane na kwadratowo
Gabriela 18:45, 09 gru 2013

Obejrzałam ogród, ozdoby, poczytałam i stwierdzam że jestem taki ogrodowy inżynier Mamoń i tak jak on lubił tylko te piosenki które już znał, tak ja lubię ogrody które już znam, tzn. obsadzone tak a nie inaczej bylinami, krzewami, generalnie roślinami, które znam i lubię, czyli właśnie tak jak u Ciebie WilczaGoro.
Fajnie jest się u Ciebie pozachwycać.
Dzielimy również sympatię do Almi Decor. Od siedmiu lat kolekcjonuję ich bombki, a i zawsze coś dodatkowo się przyklei, bo śliczne. Perełkowe ozdoby na choinkę z AD wiszą nad moim stołem bez przerwy. A w tym roku przykleiła się laleczka w spódnicy w romby.
Pozdrawiam i dodaję do powiadomień.
Kasik 19:15, 09 gru 2013

WilczaGora napisał(a)

to są ozdoby choinkowe, do powieszenia, malutkie takie
pochodzenie: Almi Decor

Do Almi Decor mam zakaz wstępu. - Założyłam sobie szlaban, nawet nie patrzę w tamta stronę.,

Twój Blog jest piękny, ale niczego innego się nie spodziewałam, Nie będę się powtarzać w zachwytach. Zawsze wydawało mi się, że mam wyczucie smaku , ale przy Twoim to takie jakieś mikre się zrobiło. - jesteś moim GURU.
WilczaGora 19:22, 09 gru 2013

Gabriela napisał(a)
Obejrzałam ogród, ozdoby, poczytałam i stwierdzam że jestem taki ogrodowy inżynier Mamoń i tak jak on lubił tylko te piosenki które już znał, tak ja lubię ogrody które już znam, tzn. obsadzone tak a nie inaczej bylinami, krzewami, generalnie roślinami, które znam i lubię, czyli właśnie tak jak u Ciebie WilczaGoro.
Fajnie jest się u Ciebie pozachwycać.
Dzielimy również sympatię do Almi Decor. Od siedmiu lat kolekcjonuję ich bombki, a i zawsze coś dodatkowo się przyklei, bo śliczne. Perełkowe ozdoby na choinkę z AD wiszą nad moim stołem bez przerwy. A w tym roku przykleiła się laleczka w spódnicy w romby.
Pozdrawiam i dodaję do powiadomień.

ja też Cię serdecznie pozdrawiam
miło, że "jakimś cudem" trafiłaś do naszej Wilczej Góry
cieszę się , że ogród się podoba..to nasze szaleństwo... Pani inżynierowo Mamoniowa (na marginesie ja też inżynier)
kolekcjonuję wybrane gatunki i rodziny roślin i staram się tego trzymać (z naciskiem na "staram się).
Dekoracje i ozdoby to moje jesienno-zimowe "kolekcjonerstwo" ale jakże miłe
w AD jestem regularnie...bardzo odpowiada mi ich oryginalny styl ozdób i dodatków

macham i zapraszam do odwiedzania
Ewa
malkul 21:08, 09 gru 2013

WilczaGora napisał(a)

gdzie mozna nabyć takowe?

Kiedy pokażesz wianek?
Enya73 21:32, 09 gru 2013

Nie wianek, tylko stroik na stół Poszedł dziś kurierem (DHL), zapakowałam go w pudło wyłożone od środka folią bąbelkową i specjalnymi gąbeczkami , z opisem, że szkło, ale drżę cała, czy dojdzie w całości.

Daj znać od razu czy wszystko w porządku, jak dojdzie, tu albo na FB albo emalią, obojętnie, jak Ci pasuje

A wygląda tak:

Na zdjęciu tego nie widać, ale on jest taki szaro srebrzysty. Myślę, że będzie pasował do reszty Twoich pięknych dekoracji z Almi
malgorzata_s... 21:36, 09 gru 2013

Ale cudności No i kolorystycznie idealny Pozdrawiam i zazdraszczam
goniak 21:48, 09 gru 2013

Mnie się bardzo podoba to połączenie metalowego stolika, szarości, srebrności ze staroceglaną ścianą
Jako, że poszukiwałam dzisiaj dekoracji do świątecznych koszy, przy okazji nabyłam kryształki i, zainspirowana Wilczą, zrobiłam w domku dekorację w lodowej tonacji, ocieplonej aniołkami

WilczaGora 08:21, 10 gru 2013

Kasik napisał(a)

Do Almi Decor mam zakaz wstępu. - Założyłam sobie szlaban, nawet nie patrzę w tamta stronę.,

Twój Blog jest piękny, ale niczego innego się nie spodziewałam, Nie będę się powtarzać w zachwytach. Zawsze wydawało mi się, że mam wyczucie smaku , ale przy Twoim to takie jakieś mikre się zrobiło. - jesteś moim GURU.

ja z kolei szerokim łukiem omijam inny sklep z włoskimi dodatkami, bo każdorazowy zakup całkowicie dziurawi kieszeń

Dziękuję za miłe słowa i ciesze się, że pomysły się podobają