Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilcza Góra

Wilcza Góra

Madzenka 20:22, 13 gru 2014

Ozesz ale piekne te roże i burgundy!!!! O żesz , źe ja wczoraj tego landrynkowego różu nie zakupiłam!!!! Wow aż boli takie piekne!

A choinka w doniczce, ze już ubierasz? Ja poluję na ładny śiwerk serbski w doniczce... Po latach jodłowania czas na odmianę
AgnieszkaW 20:32, 13 gru 2014

Piękny ten wianek U mnie dzisiaj trochę bakłażanu, kryształków i różu w wiankach (wianki idą na prezenty dla rodzinki), ale fotek jeszcze nie zrobiłam. Sweterek Wilczyco masz superaśny Pozdrawiam
WilczaGora 21:01, 13 gru 2014

Sebek napisał(a)
Wianek cudny, taki glamour - Anita jednak jest stworzona do ich robienia Na choinkę czekam

Anita ... "zdolniacha" na maxa
wystarczyło kilka zdań, że by wiedziała o czym marzę ... kocham takie dodatki "glamour", bo to one wprowadzają ten fajny klimat, o którym wszyscy marzymy
WilczaGora 21:07, 13 gru 2014

Marzena2007 napisał(a)
Ozesz ale piekne te roże i burgundy!!!! O żesz , źe ja wczoraj tego landrynkowego różu nie zakupiłam!!!! Wow aż boli takie piekne!

A choinka w doniczce, ze już ubierasz? Ja poluję na ładny śiwerk serbski w doniczce... Po latach jodłowania czas na odmianę

no właśnie tak mam ... chodzę cały dzień wokół stołu i powtarzam "ale pięknie"...szare i różowe świece, burgundowa szarfa, landrynkowe serwetki, srebrne, metalowe wazony i 2 świeczniki, piękne burgundowe kwiaty...oszaleję albo lepiej też się w landrynkę zamienię

choinka dziś cięta ze pobliskiej szkółki ...świeżutka ...postoi kilka tygodni, nie jest w donicy, w stojaku da radę ćwiczyliśmy już kilka razy
WilczaGora 21:11, 13 gru 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Piękny ten wianek U mnie dzisiaj trochę bakłażanu, kryształków i różu w wiankach (wianki idą na prezenty dla rodzinki), ale fotek jeszcze nie zrobiłam. Sweterek Wilczyco masz superaśny Pozdrawiam

wianek rozłożył mnie na łopatki !!!
nawet łezkę uroniłam jak go zobaczyłam
a sweterek...
...sweterek, kiedy go zobaczyłam, to myślałam czy przypadkiem całej produkcji nie trzeba wykupić...bo komu bardziej taki Wilczek na przodzie pasuje, no komu ???

Madzenka 22:55, 13 gru 2014

Landrynkowa Wilczyca interesujące połączenie
lojalna_ 07:33, 14 gru 2014

Wzdycham razem z Toba i rozpływam sie tak cudnie
Viola 12:42, 14 gru 2014

Wianek do zjedzenia A wilczek na drugie Buziaki
Enya73 15:55, 14 gru 2014

WilczaGora napisał(a)
Mój świąteczny stół będzie w tym roku rozświetlony blaskiem różu, we wszystkich jego odcieniach. W połączeniu z czernią szklanego stołu, stonowany szarościami i metalicznymi dodatkami (wazon i świeczniki) wszystko prezentuje się bardzo elegancko...jestem zadowolona

Anita...powtórzę jeszcze raz...jestem wzruszona....

(na niektórych zdjęciach wianek odbija się właśnie w metalowym wazonie
żeby znów nie było, że jakieś lustra stawiam i w iluzjonistkę się bawię )

Ewo, jesteś kochana Przepięknie wydobyłaś urodę tego stroika. Bardzo dziękuję. Bardzo, baaardzo się cieszę, że Ci się tak podoba. Też jestem wzruszona tyloma ciepłymi słowami pod moim adresem.
Buziaki♥
Enya73 15:57, 14 gru 2014

Sebek napisał(a)
Wianek cudny, taki glamour - Anita jednak jest stworzona do ich robienia Na choinkę czekam

Dziękuję Sebek. Tak kończą absolwenci Akademii Ekonomicznej w Katowicach