Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dwa światy

Dwa światy

Niage 21:41, 23 kwi 2011

Piękny widok, a ja na mojej małej koreance mam szyszki po raz pierwszy z czego bardzo się cieszę . Zrobię zdjęcie po świętach.
hania 21:45, 23 kwi 2011

Zrób,zrób Geniu,ja chodzę z komórką codziennie i strzelam fotki....fobia jakaś czy co????
Sebek 21:48, 23 kwi 2011

Pięknie i nawadnianie jak super działa.
Po części masz rację z tą fobią, ale to taka fajna choróbka
hania 22:01, 23 kwi 2011

jeszcze hortensja img size=360x480]http://a ssets0.ogrodowisko.pl/uploads/p/1/16118/original.jpg[/img]

Zakwitają rh...

hania 22:06, 23 kwi 2011

...może i fajna????....ale dla nas,po trosze jesteśmy artystami ,uwieczniamy to co piękne!
monteverde 00:56, 24 kwi 2011

pięknie Haniu wszystko kwitnie)
Neska 14:50, 24 kwi 2011

hania napisał(a)
Zrób,zrób Geniu,ja chodzę z komórką codziennie i strzelam fotki....fobia jakaś czy co????

Haniu chyba wszyscy już biegamy z aparatami. Zastanawiam się tylko co na to moi sąsiedzi, gdy widzą mnie kolejny raz robiącą zdjęcia roślince. Cóż nie są wtajemniczeni niech myślą co chcą.
Martek 15:04, 24 kwi 2011

Neska napisał(a)

Haniu chyba wszyscy już biegamy z aparatami. Zastanawiam się tylko co na to moi sąsiedzi, gdy widzą mnie kolejny raz robiącą zdjęcia roślince. Cóż nie są wtajemniczeni niech myślą co chcą.
Widzę Neska ,że masz podobne przemyślenia co do sąsiadów jak ja.Był czas na porządki wiosenne ,świąteczne ,a ja jakby nigdy nic z aparatem ...Ich wzrok czułam na sobie ...,teściowej również...))Jakoś im to moje beztroskie ganianie wytłumaczę może ... Pozdrawiam
Martek 15:10, 24 kwi 2011

Pwl napisał(a)

...zdjęcia zrobione dzisiaj...moja jodła ma już szyszki....

Naprawdę zazdroszczę szyszek pięknie wyglądają. Moja niestety tylko rośnie ale o szyszkach nie ma mowy. Trafił Ci się super egzemplarz

Ja mam chyba tego samego iglaczka hmm,tylko co roku daje 5 szyszek,a sam nie rusza się z miejsca ...;( Dałam mu ostatnią szansę formując troszkę w kulkę jak nie to niech się dzieje z nim co chce Ze 4 lata temu został przeniesiony już do więzienia za przęsła ma się rozumieć na skarpę
Gardenarium 16:42, 24 kwi 2011

hania napisał(a)

Zaciekawiła mnie ta odmiana różaneczników Chyba to jakieś karłowe są?
Masz może etykietkę z nazwą?

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies