Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe przygody

Ogrodowe przygody

iwonadm 20:57, 13 maj 2015

Aneczka napisał(a)
Takie ładne pelargonie masz, a moje szczepeczki jeszcze takie malutkie buu. Jak zwykle za późno wystawiłam je z piwnicy.

hej moje nie są aż tak duże. Dostaną wody, światła, nawozu i miejmy nadzieję, że bujną.
iwonadm 21:07, 13 maj 2015

Karolinek napisał(a)
Iwonko, jesteś niesamowita z tymi zdjęciami, teraz tulipanów, a za chwilę róż, później hortensji. Miło tu zajrzeć do Ciebie!
Ja swoich tulipanów też nie wykopywałam i są całkiem niezłe. Ale będę chciała trochę inaczej je pogrupować na rabatach, więc muszę je oznaczyć i wykopac. A nie bardzo lubię to robić

Dziękuję za odwiedziny. Tulipany niektore postaram się wykopać, cześć zostanie w ziemi. Czekam na nowe roze bardzo chętnie pomęcze Zdjęcia mi
mirkaka 21:50, 13 maj 2015

wpadłam z rewizytą i buzię otworzyłam Cudne masz tulipany, zachwycają ice cream, takich nigdy nie widziałam, pięknie też wyglądają bordowe, pełne, ma się wrażenie że ro róże zakwitły. Ja też sadziłam tulipany w różach ale już tego nie robię. Problem jest jak trzeba okopczyć róże na zimę, często podczas tego uszkadzałam cebulki.
ewellinka 21:57, 13 maj 2015

iwonadm napisał(a)
2011

2013

O rany boskie jakie ładne hortensje! Co to za odmiany? Ta biała i różowa? I jakie wysokie one rosną?
iwonadm 21:59, 13 maj 2015

Iwonka. Mirellko pozdrawiam i macham
Aneczka 23:35, 13 maj 2015

No moje to ledwo 10cm mają. Ale też je zacznę już troszkę nawozem podlewać, to może troszkę szybciej się bujną.
iwonadm 07:07, 14 maj 2015

mirkaka napisał(a)
wpadłam z rewizytą i buzię otworzyłam Cudne masz tulipany, zachwycają ice cream, takich nigdy nie widziałam, pięknie też wyglądają bordowe, pełne, ma się wrażenie że ro róże zakwitły. Ja też sadziłam tulipany w różach ale już tego nie robię. Problem jest jak trzeba okopczyć róże na zimę, często podczas tego uszkadzałam cebulki.

No tak to najpóźniejsze tulipany i przyznam piękne. W tym roku nie posadziłam w różach tylko obok ale mam też w różach i rzeczywiście jest problem przy kopczykach, ale trudno dam radę
iwonadm 07:10, 14 maj 2015

ewellinka napisał(a)

O rany boskie jakie ładne hortensje! Co to za odmiany? Ta biała i różowa? I jakie wysokie one rosną?

różowa to vanilla fraise, biała phantom
iwonadm 07:11, 14 maj 2015

Aneczka napisał(a)
No moje to ledwo 10cm mają. Ale też je zacznę już troszkę nawozem podlewać, to może troszkę szybciej się bujną.

z pewnością
lojalna_ 08:10, 14 maj 2015

Ło kurcze to go pryskasz zapewne ....wrzucalas jakies foty ? Zaraz zobacze te w watku z tym drzewkiem .